Natalie, fiica celebrului Nat King Cole, va concerta in Capitala pe 27 octombrie, la Sala Palatului. Artista va fi insotita de o echipa formata din 14 muzicieni si oameni din showbiz, informeaza organizatorii. Evenimentul face parte din cadrul turneului de promovare a albumului Still Unforgettable.

Natalie Cole si echipa sa vor sosi in Romania cu o zi inainte de concertul din 27 octombrie de la Sala Palatului si vor pleca catre urmatoarea destinatie a turneului Still Unforgettable, Polonia, a doua zi dupa eveniment. Pe durata sederii sale in Romania artista va fi cazata la Hotelul Intercontinental din Bucuresti.

Multe fructe, branzeturi fine, sucuri naturale, lapte de soia, cereale si biscuiti din faina integrala, ton, oua fierte, ceai de musetel - sunt cateva dintre alimentele pe care Natalie Cole le-a solicitat in timpul cat se va afla in Romania. Flori, dar nu garoafe, prosoape negre pentru scena, o vaza cu trandafiri rosii pentru pianul de concert, iar peste toate astea va vorbi muzica.

Concertul pe care Natalie Cole il va sustine pe 27 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti face parte din cadrul turneului de promovare a albumului Still Unforgettable. Artista si-a reluat turneul dupa un transplant de rinichi. Apelul disperat al artistei, prezenta in emisiunea lui Larry King pentru a-si gasi un donator, i-a salvat viata si a adus-o in atentia intregii lumi.

Lansat pe 9 septembrie anul trecut, materialul discografic a castigat in 2009 doua premii Grammy, pentru "Cel mai bun album traditional de muzica pop" si pentru "Cel mai bun acompaniament instrumental".

Tot pentru acest material, Natalie a primit premiul "Cel mai bun artist de jazz" din partea NAACP (premii care rasplatesc artistii de culoare care au reusit sa obtina performante notabile in muzica, film, televiziune sau literatura).

Discul vorbeste despre intoarcerea artistei la stilul care a adus-o in atentia publicului in 1991, cand aparea pe piata Unforgettable: With Love, albumul care avea s-o lege muzical pentru totdeauna de tatal ei, inegalabilul Nat King Cole.

Biletele costa intre 100 lei si 500 lei (categoria VIP) si pot fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara.

Evenimentul este organizat de Sound&Image Events si sustinut de Gold FM. Cu sprijinul: Optical Disc Solutions, Cocor SPA, Intercontinental. Parteneri media: 24 fun, Tabu, Good Homes, Cocor Media Channel, hotnews.ro, metropotam.ro, 121.ro, bestmusic.ro, port.ro, iconcert.ro.