Trupa bucuresteana de southern rock Old News va sustine un concert vineri, 16 octombrie, in clubul Deja Fu. Pe langa piesele proprii, formatia va interpreta si melodii reprezentative ale genului, de la formatii ca ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, The Allman Brothers, sau Black Crowes. Deschiderea va fi asigurata de cei de la Deagu.

Formatia Old News s-a infiintat la inceputul anului 2006 si a inceput, inca din primele luni, sa sustina concerte in cluburile bucurestene de rock si blues. In cei peste trei ani de activitate, Old News a cantat atat in mai multe cluburi din Bucuresti si din tara, la festivaluri moto si de profil, precum si in cadrul unor evenimente private, alaturi de trupe cum ar fi Midnight Express, Harry Tavitian si Orient Express, Survolaj, Nightlosers, Voodoo sau Trooper.

Old News are un repertoriu format atat din piese proprii, cat si din compozitii ale unor trupe si artisti reprezentativi pentru genul southern rock. In concertele lor pot fi auzite melodii ca Sweet Home Alabama si Freebird ale celor de la Lynyrd Skynyrd, Midnight Rider si Whipping Post ale formatiei The Allman Brothers, sau Tush si Waiting For The Bus de la ZZ Top. De asemenea, trupa a preluat mai multe piese ale unor formatii foarte putin cunoscute in Romania, cum ar fi Tishamingo, Kentucky Headhunters, The Outlaws sau Georgia Satellites.

Old News este formata din John Enache - voce, Cristi Donos - chitara, Sebi Nazarevscky - chitara, Miky Donos - bass si Mihai "Mishu" Axinte - Tobe.

Detalii concert: Vineri, 16 octombrie, Club Deja Fu, Bd. Ferdinand 53-55, 20:00. In deschidere: Deagu. Pret bilet: 15 lei.

Vezi aici site-ul trupei Old News.