Cu ocazia concertului ZZ TOP de pe 20 octombrie, accesul in Sala Polivalenta, se va face cu incepere de la ora 18:00, informeaza organizatorii. Formatia ZZ TOP se va urca pe scena la ora 20:00, iar in deschiderea concertului va canta trupa romaneasca de folk-rock Cri Gri, incepand cu ora 19:00.

D&D East Entertainment roaga participantii la concertul ZZ TOP sa se conformeze urmatoarelor reguli si cerinte:

  • sa nu vina la concert cu aparate de filmat sau inregistrat. Orice tip de aparate de inregistrare video sau audio, fara exceptie, sunt interzise! Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu permite accesul in sala persoanelor care au in posesie asemenea aparate
  • sa nu vina la concert cu aparate foto, exceptie facand aparatele neprofesionale, compacte, de mici dimensiuni
  • sa nu aiba asupra lor recipiente de sticla sau metal, recipiente cu lichid (apa, suc, alcool etc). In interiorul salii se vor afla suficiente puncte de vanzare pentru bauturi racoritoare si bere
  • sa nu aiba asupra lor obiecte contondente (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme, recipiente din metal etc)
  • sa nu fumeze in interiorul salii. Fumatul in sala este STRICT INTERZIS. Organizatorii isi rezerva dreptul de a evacua din sala persoanele care nu respecta aceasta regula

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in sala a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul ca, in cazul in care sesizeaza nereguli sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor.

Pretul unui bilet pentru concertul ZZ TOP este de 120 lei, iar în ziua concertului biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea in Sala Polivalenta. Tichetele sunt disponibile prin Eventim în magazinele Germanos din întreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Concertul ZZ TOP este produs de D&D East Entertainment (în colaborare cu Marcel Avram) si face parte din turneul Double Down Live 2009.

Parteneri media: FHM, Formula AS, Heavy Metal Magazine, Sunete, Bestmusic.ro, HotNews.ro, Metalfan.ro, Metalhead.ro, Metropotam.ro, Port.ro, Rockxpress.ro.