Asociatia Culturala Fan Club Mihaela Runceanu organizeaza duminica, 1 noiembrie, evenimentul Eu nu te-am uitat. Manifestarea comemorativa va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la disparitia tragica a Mihaelei Runceanu, una dintre cele mai indragite voci ale muzicii usoare romanesti, informeaza organizatorii.

Programul manifestarii:

15:00 - 15:30

  • Intalnire in foaierul Casei de Cultura a Studentilor cu membri ai familiei Runceanu, membri ai asociatiei, simpatizanti si admiratori, pentru a face schimb de impresii, fotografii, materiale video si audio etc.
  • Pe toata durata intalnirii se vor difuza videoclipuri cu Mihaela Runceanu.

15:30 - 17:00

  • Intalnirea in foaierul Casei de Cultura a Studentilor cu membri ai familiei Runceanu si invitati din randul compozitorilor, textierilor, redactorilor muzicali, prezentatorilor, solistilor, fostilor elevi si altii, pentru a vorbi despre solista si profesoara de canto si muzica usoara Mihaela Runceanu.
  • Pe toata durata intalnirii se vor difuza videoclipuri cu Mihaela Runceanu.
  • Vor fi prezenti:
  1. compozitori - Ionel Tudor, Ion Bratu Voicescu, Corneliu Meraru, Jolt Keresteli;
  2. textieri - Roxana Popescu, Andreea Andrei, Viorela Filip;
  3. redactori muzicali - Florin Silviu Ursulescu, Andrei Partos, Teodora Ionescu;
  4. prezentatori - Octavian Ursulescu;
  5. solisti - George Nicolescu, Laurentiu Cazan, Adrian Daminescu, Monica Anghel;
  6. fosti elevi - Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Carmen Trandafir, Adrian Enache, Mihaela Marinache-Miki, Maria Bota, Aurel Toma, Catalin Magdalinis, Francesca Nistor;
  7. membri ai asociatiei din Bucuresti - Cornelia Duta, Cristina Manoliu, Radu Ghencea, Constantin Zamfirescu, Bogdan Ionita.

17:00 - 19:30

  • Intalnirea in sala mare a Casei de Cultura a Studentilor, pentru a urmari spectacolul comemorativ Eu nu te-am uitat, sustinut de recitalurile interpretilor: Xenti Runceanu, Andreea Runceanu, Aida Borovina, Monica Anghel, Viorela Filip, George Nicolescu, Laurentiu Cazan, Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Carmen Trandafir, Adrian Enache, Mihaela Marinache-Miki, Maria Bota, Aurel Toma, Catalin Magdalinis, Francesca Nistor, Cornelia Duta, Cristina Manoliu, Radu Ghencea, Constantin Zamfirescu, Bogdan Ionita si altii. Capacitate sala: 500 locuri.

Intrarea la manifestare este GRATUITA.

La sfarsitul spectacolului se vor acorda GRATUIT CD-uri cu Mihaela Runceanu, sponsorizate de Mihaela Valentina (Germania).

Toate persoanele interesate sa participe la organizarea spectacolului si sa sustina un recital in cadrul acestuia, sunt asteptate sa se inscrie cel tarziu pana la data de 25 octombrie 2009 la adresa de e-mail a asociatiei: mihaelarunceanu@rocketmail.com.

Organizatori: Asociatia Culturala Fan Club Mihaela Runceanu din Bucuresti si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Persoana de contact: Mihai Bogatu; tel: 0740 114 709

Detalii despre eveniment gasiti aici.

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti este situata pe Calea Plevnei, nr. 61.