Primul concert Blue Monday al lunii noiembrie il are ca invitat pe Boo Boo Davis, informeaza organizatorii. Artistul nascut in Delta Mississippi-ului va concerta la Hard Rock Cafe Bucuresti luni, 2 noiembrie, de la ora 20:30, in cadrul turneului de promovare a noului sau album, intitulat Ain't Gotta Dime.

Scena Hard Rock Cafe il va gazdui luni, 2 noiembrie, incepand cu ora 20:30 pe inconfundabilul Boo Boo Davis, artistul despre care se spune ca a adus in zilele noastre gustul original al blues-ului.

Apreciat in toata lumea (si mai ales in State) pentru misiunea asumata de a pastra vie traditia blues-ului original, Boo Boo Davis este o prezenta nelipsita de la marile evenimente de gen - artistul sustine turnee europene de cel putin doua ori pe an, a fost invitat de onoare la Pocono Blues Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de blues din SUA si a cantat live pentru CBC Radio One Canada, ca urmare a cererii publicului.

Artistul va poposi la Hard Rock Cafe Bucuresti in plin turneu international de promovare a celui mai recent album al sau Ain’t Gotta Dime, lansat in vara acestui an. De la Bucuresti, Boo Boo Davis va pleca in Belgia, Germania, Austria, Danemarca si Olanda, urmand ca la sfarsitul anului sa se reintoarca in State.

Printre discurile lui Boo Boo Davis se numara East St Louis (2001), Can Man (2002), The Snake (2004), Drew, Mississippi (2006), Name Of The Game (2008).

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone si online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 30 lei in avans si 40 lei in seara concertului, la intrare.

Vezi aici site-ul oficial Boo Boo Davis si pagina lui de myspace.

Anul acesta, au mai concertat in Capitala artisti ca Charlie Musselwhite, Eric Sardinas si Coco Montoya.