Who's Bad, cea mai apreciata formatie tribut a lui Michael Jackson (recunoscuta de insusi Regele Pop), va concerta pe 17 martie 2010, la Sala Palatului din Capitala, informeaza Project Events.

Who’s Bad este un grup format din sapte persoane, fondat acum sase ani de catre Vamsi Tadepalli, pentru a recrea muzica, coregrafia, pe scurt - legenda Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 pana cand facea furori cu Thriller.

Baietii sustin anual cate 150 de concerte in toata lumea, de la Singapore la Birmingham si New York, majoritatea fiind sold-out cu mult timp inainte. Ultimul lor show, din Taiwan - ce a avut loc anul acesta, s-a desfasurat in fata a peste 20.000 de fani Michael Jackson.

Darion Alexander s-a nascut in Youngstown - Ohio si acum locuieste in Carolina de Nord, iubeste muzica la fel de mult precum iubeste viata si declara: “Muzica e viata mea…ce cadou minunat!”

JoBel, pe numele lui adevarat - Joseph Bell este originar din Hartford - Connecticut, iar in prezent locuieste in Atlanta - Georgia. Este cantaret, dansator, compozitor si actor si este o copie a regelui pop. Canta la fel ca el si poate atinge chiar si notele inalte. Pentru a-si imbunatati performantele acesta a luat lectii chiar de la coregraful lui Michael - Travis Payne si de la unul dintre dansatorii regelui - Frank Gatson, care in prezent este coregraful lui Beyonce.

Nyk Baglio s-a nascut si a cresut in New York. El si-a dat seama ca iubeste muzica la varsta de 5 ani, cand canta la pian si la tobe. A fost apoi selectat sa studieze tainele tobelor la o universitate din Miami. Acum locuieste in Carolina de Nord si merge in toate turneele cu trupa tribut MJ numarul unu in lume.

Patrick Cross a luat contact cu muzica inca de cand era in pantecele mamei lui. El iubeste fiecare pas al aventurii sale si se simte cu adevarat norocos ca poate performa in fiecare seara cu muzicieni atat de buni precum colegii lui. Patrick isi doreste ca fiecare show pe care il fac sa fie de neuitat pentru cei care au venit sa ii vada.

Ray McCall a inceput de la varsta de 12 ani sa cante la trompeta si mai apoi in corul scolii. Aceste experiente aveau sa fie doar inceputul acestei aventuri, muzica jucand acum cel mai important rol in viata lui! A primit o multime de premii si distinctii si a studiat alaturi de cei mai buni muzicieni din Carolina de Nord.

Cantaretul, dansatorul si compozitorul Taalib York a inceput sa cante de la varsta de 7 ani, imitandu-l pe idolul lui, Michael Jackson. Si-a dezvoltat vocea cantand in engleza si araba si in acelasi timp a inceput sa stapaneasca si arta dansului. Dupa absolvirea liceului el a inceput sa compuna pentru artisti hip hop si sa faca si orchestratii. In afara de acest lucru el a castigat si numeroase premii de la concursurile de dans la care a participat cu echipele lui.

Vamsi Tadepalli este o combinatie de creativitate, profesionalism si versatilitate. S-a nascut si a crescut in Carolina de Nord. El este primul membru al familiei nascut in America, avand in vedere ca parintii lui provin din India. De la o varsta foarte frageda el a studiat muzica indiana clasica si de asemenea, dansul. Accentul pe care acesta l-a pus pe improvizatie a avut o contributie importanta in pasiunea lui Tadepalii pentru jazz - muzica clasica improvizata a Americii. In 2003, el a fondat Who’s Bad, un grup dedicat exclusiv interpretarii muzicii regelui pop. El este atat manager, cat si saxofonist, coregraf si clapar.

Show-ul lor de 90 de minute include toate melodiile cunoscute ale lui Michael Jackson: ABC, Another Part of Me, Bad, Beat It, Ben, Billie Jean, Black or White, Blame it on the Boogie, Butterflies, Can You Feel It, Dancing Machine, Dirty Diana, Don’t Stop Til You Get Enough, Earth Song, The Girl is Mine, Human Nature, Heartbreak Hotel, I Can’t Help It, I’ll Be There, I Want You Back, Jam, The Lady in My Life, The Love you Save, Man in the Mirror, Never Can Say Goodbye, Off the Wall, PYT, Remember the Time, Rock With You, Shake Your Body Down, She’s Out of My Life, Smooth Criminal, Thriller, Wanna Be Startin’ Something, The Way You Make Me Feel, Working Day and Night, You Are Not Alone, You Rock My World.

Anul care urmeaza este un an plin pentru Who’s Bad. Ei au deja programate sute de show-uri in intreaga lume.

Special pentru fani, cele mai bune locuri in sala vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 30 octombrie - pana pe data de 5 noiembrie, doar pe www.bilete.ro si www.eventim.ro. Preturile biletelor pornesc de la 80 de lei si ajung pana la 260 lei, in functie de categorie. Incepand cu data de 6 noiembrie, biletele se vor mai putea gasi si la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti si online pe www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro si www.calendarevenimente.ro.

Organizator al evenimentului: PROJECT EVENTS.

Vezi aici site-ul trupei Who's Bad si pagina de myspace.