Dupa lansarea proiectului "LatinoAmerica" in primavara acestui an, Analia Selis propune un album de Craciun. Cantece de Craciun pentru cei mici si cei mari va fi prezentat pe 13 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Radio, informeaza Fundatia Phoenix. Pe 4 decembrie, la ora 17:00, artista se va intalni cu fanii sai la Libraria Humanitas Kretulescu, unde vor avea loc un mini-recital si o sesiune de autografe.

Cu proiectul “LatinoAmerica”, lansat in aprilie anul acesta, Analia Selis propune un gen de muzica altfel decat s-a putut asculta pana acum in Romania.

"Acum cinci ani, cineva m-a descoperit cantand muzica latino-americana intr-un subsol din Bucuresti. Trece timpul si imi dau seama ca LatinoAmerica este muzica pe care stiu sa o cant cel mai bine, pe care o simt cel mai mult. Vreau sa daruiesc aceasta muzica tuturor celor care vin cu sufletul deschis sa primeasca ceea ce am de oferit", spune Analia.

Proiectul “LatinoAmerca” i-a permis sa ajunga in sali de concerte si la festivaluri muzicale extrem de importante: Festivalul “Enescu si muzica lumii” (Sinaia), Piata Festivalului “George Enescu” (Bucuresti), Concert pentru Premiile Radio Romania Cultural, Filarmonica din Ramnicu Valcea, Filarmonica din Craiova, Filarmonica din Targoviste, concert in deschiderea la Buena Vista Social Club, Sala Palatului etc.

Dupa numeroase concerte de succes, Analia Selis propune acum un album de Craciun special. Melodii interpretate in limba romana, cantate pe ritmuri latino-americane traditionale. Cantece care pot fi iubite atat de copii, cat si de adulti: Cantece de Craciun pentru cei mici si cei mari.

Muzica, texte, aranjamente si productia albumului sunt semnate Analia Selis.

Vineri, 4 decembrie, la ora 17:00, artista se va intalni cu fanii sai la Libraria Humanitas Kretulescu, unde vor avea loc un mini-recital si o sesiune de autografe.

De asemenea, pe 13 decembrie, la Sala Radio, Analia va prezenta albumul de Craciun si alte cantece iubite de publicul roman. Dupa concert, Analia Selis va oferi o sesiune de autografe in foaierul salii de concert. Evenimentul este organizat de Fundatia Phoenix. Sala Radio se afla pe Str. General Berthelot, nr. 60, Bucuresti.

Artista va putea fi ascultata si de Revelion. Alaturi de trupa sa, Analia va concerta la Hard Rock Cafe, pe 31 decembrie, de la ora 23:30.

Vezi aici site-ul artistei Analiei Selis.