Din cauza decorului impresionant si numarului mare de artisti (74 de instrumentisti, 60 de coristi si o trupa rock), maestrul Tudor Gheorghe va prezenta spectacolul 1989 - 2009 Degeaba in numai trei orase. Craiova (17 decembrie), Bucuresti (18 decembrie) si Constanta (19 decembrie) vor primi raspunsul la intrebarea "Au trecut Degeaba sau nu cei 20 de ani?".

“Despre ce povesteste spectacolul acesta? Ce am crezut noi ca se va intampla in ’89 si cum s-a ales praful de noi pana astazi! Sunt poezii extraordinare. Aici am scris tot”, ne dezvaluie maestrul despre acest eveniment, care propune o dezbatere despre importanta parcurgerii celor 20 de ani.

Spectacolul va beneficia de aportul unei trupe rock, o aparitie inedita pentru un concert Tudor Gheorghe. O mare surpriza o vor reprezenta insa si efectele de lumini si cele pirotehnice, lucru nemaintalnit pana acum in cadrul reprezentatiilor maestrului.

In afara de avanpremiera de la Craiova (17 decembrie - Teatrul National Marin Sorescu) si reprezentatia din Capitala (18 decembrie - Sala Palatului), singurul oras care va mai beneficia de acest spectacol va fi Constanta (19 decembrie).

Pentru spectacolul din Capitala, biletele pot fi achizitionate la preturi ce variaza intre 160 lei si 50 lei din reteaua magazinelor Vreau Bilet: Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Ligia F - Pache Protopopescu nr.23, Rin Grand Hotel - Rent-a-Car, Pasajul Universitatii - Trident Touring, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Pentru reprezentatiile din Craiova si Constanta, doritorii isi pot achizitiona bilete de la casele de bilete ale salilor de spectacol.