Vunk, Suie Paparude, K1, Discoballs, X-Plod, The Vlads, DJ Tomasan, Radu Captari si Andreea Uta canta joi, 5 noiembrie, in cadrul evenimentului Tu stii ce este autismul?. Evenimentul va avea loc in clubul Silver Church, de la ora 19:00, informeaza organizatorii.

Formatia Vunk a lansat, de curand, o campanie umanitara care va fi continuata joi. In seara evenimentului, cei trei membri ai trupei vor prezenta, in premiera, o varianta unica a single-ului Dau alarma! Cantecul a fost creat "in numele celor care mai cred mai mult in asemanari decat in deosebiri" si beneficiaza de un clip lansat pe 09.09.09, la ora 9 pm.

“In cadrul evenimentului de joi seara, trei familii de autisti vor fi ajutate cu suma obtinuta din vanzarea biletelor pentru acest concert. Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi mai bine pentru cele trei familii. Si, astfel, poate ne mai spalam un pacat, facand o fapta buna:) Cred ca putem iesi in club cum o facem in orice alta seara obisnuita, insa, de data asta cu gandul ca in acelasi timp ajutam niste oameni care au nevoie de noi”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Vunk - Dau alarma !

Încărcat de nico2oo6. - See the latest featured music videos.