Formatia Omul Cu Sobolani va dansa legata la ochi cu spatele la zid sambata, 21 noiembrie, in clubul Fabrica, dupa ora 21:00. In aceeasi seara vor mai concerta Vive La Noiz si Sophisticated Lemons, informeaza organizatorii.

Trupa Omul Cu Sobolani a fost infiintata pe 1 august 1997 si a primit numele unui celebru caz al lui Sigmund Freud. In cei 12 ani de existenta, OCS a lansat pe piata albume ca Razna, Ne punem in cap, Mainile sus!, OCS TV sau Superparanoia.

Discul Dansam legati la ochi cu spatele la zid a fost lansat pe 3 aprilie, printre invitati aflandu-se trupele Timpuri Noi si The MOOod. O fotogalerie si o cronica de la eveniment gasiti aici.

Vezi aici site-ul trupei Omul Cu Sobolani si pagina de myspace.

Vive La Noiz este o trupa de alternative/indie. In 2007 a participat la festivaluri precum Underground Timisoara si Stufstock, iar anul acesta a lansat primul EP, intitulat Dark Clouds And Silver Linings.

Vezi aici site-ul trupei Vive La Noiz si pagina de myspace.

Sophisticated Lemons a fost infiintata in 2008 si este formata din Andu Iosif, Andrei Popa, Andrei Dragusanu si Radu Osaciuc. In prezent, trupa lucreaza la un album demo.

Vezi aici pagina de myspace a trupei Sophisticated Lemons.