Duminica seara, 15 noiembrie, cei aproximativ 3500 de spectatori prezenti la Sala Palatului au aratat care este formula de intinerire a romanilor: trei minute de "living next door to Alice", doua ore de expunere neconditionata la muzica live oferita de fostul solist al trupei Smokie si mult sport: dansat, aplaudat, cantat. In fata unui public trecut, de multe ori, de prima tinerete, Chris Norman a interpretat piese de pe albumele solo, de pe discurile Smokie, coveruri dupa artisti ca Simon & Garfunkel, Bryan Adams, Peter Gabriel sau Beatles/Joe Cocker, a cantat alaturi de romanca Roxy Rocks si a glumit cu publicul: “Te astept in cabina mea pentru premiu peste 5 minute”, i-a spus Chris unei admiratoare care daduse raspunsul corect la intrebarea "Care a fost primul hit Smokie?".

Seara a fost deschisa la ora 19:00 de Riff, trupa cu 40 de ani de vechime in muzica autohtona, ce ne-a aratat cum se canta rockul romanesc in anii '80 si nu numai, prin piese ca Profetul, Un joc a fost, A trecut, In loc de bun ramas si Ploua la Woodstock.

Ajutat de cei cinci muzicieni din trupa sa, Chris Norman a adus piese de pe albumele solo (Call On Me, Love Is A Battlefield), dar si de pe discurile Smokie: For A Few Dollar More, If You Think You Know How To Love Me (primul hit al trupei) sau Don't Play That Rock'n'Roll To Me.

Mexican Girl a starnit nostalgia si pofta de dans a unor cupluri care si-au parasit scaunele, piesa Midnight Lady (compusa pentru Chris Norman de muzicianul german Dieter Bohlen) a fost "acompaniata" de o mare de brate ridicate, Stumblin In a oferit un duet Chris Norman - Roxy Rocks (artista din Romania), iar versul de inceput al piesei Living Next Door To Alice ("Sally called when she got the word") a fost recunoscut imediat si a determinat tipete din partea unei sali care era in picioare deja la primul refren.

Au fost cantate, de asemenea, o serie de preluari: Needles And Pins (The Searchers), The Boxer (Simon & Garfunkel), Sledgehammer (Peter Gabriel), Summer Of '69 (Bryan Adams), My Sharona (The Knack), Nutbush City Limits (Ike si Tina Turner) si With A Little Help From My Friends - un cover dupa formatia Beatles, dar intr-o varianta apropiata de interpretarea lui Joe Cocker.

"Aplauda! Aplauda! Asa!" avea sa vina indemnul unui tata catre fetita aflata pe umerii sai, in timp ce buchete de flori, un cadou misterios si foi cerand autografe il insoteau pe Chris Norman la finalul concertului.

Au urmat cateva minute de aplauze din partea unui public dornic de mai mult. "Sa-i traduca cineva!", glumea o spectatoare, iar fostul solist al trupei Smokie avea sa revina pentru a fi intampinat cu un trandafir din partea publicului.

Lay Back In The Arms Of Someone, Oh Carol si If I Get Lucky aveau sa incheie o seara al carei rezumat a fost gasit de una dintre persoanele prezente la spectacol: "Excelent! Asa da!"