Dupa o absenta de 10 ani de pe scena Salii Polivalente din Capitala, formatia BUG Mafia va sustine un concert pe data de 16 decembrie, incepand cu ora 20:00, informeaza Media Services. Vor mai participa la eveniment Grasu XXL (in deschidere) si trei invitati speciali, prieteni ai trupei: Villy, Mario si Jasmine.

Primii 4000 de participanti la concert vor primi cadou un CD BUG Mafia - Viata Noastra Vol. 2. De asemenea, fanii vor putea cumpara colectia de lux B.U.G. Mafia - Viata noastra volumele 1 si 2 intr-un format special (dublu CD+DVD), la numai 50 lei.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos, casieria Salii Palatului, Magazinul Muzica si on-line pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro. Pretul biletelor este de 50 RON.

BUG Mafia este una dintre primele trupe din Romania si printre putinele trupe din Romania care au reusit sa-si pastreze un numar impresionant de fani pe parcursul celor 15 ani de cariera. Formatia este alcatuita din Uzzi, Tataee si Caddy, “baieti buni, de cartier, nascuti si crescuti in Pantelimon”.

Caddy s-a nascut pe data de 10 septembrie 1976, in Bucuresti. In 1993, Caddy formeaza impreuna cu Tataee Black UnderGround, ce urma sa devina mai tarziu B.U.G. Mafia. A debutat cu numele de scena Klax 187 (klax - sunetul facut de arma, 187 - codul folosit de politistii americani atunci cand se refera la o crima). Caddy reprezinta prescurtarea de la Cadillac.

Tataee s-a nascut pe 17 octombrie 1976. A avut mai multe nume de scena, fiind cunoscut si ca Doom si Mr. Juice, cel prezent fiind primit de la un prieten. A semnat, pe langa albumele B.U.G. Mafia, si proiecte ale unor formatii si artisti precum XXL & 10 Grei, La Familia, M&G, Parazitii, Villy, Ganja, Luchian etc.

Nascut pe 26 martie 1978, in Bucuresti, Uzzi si-a inceput cariera de MC prin anii 1992-1993, in trupa Demonii, una dintre putinele trupe care cantau gangsta rap in limba romana in acea vreme. Paraseste aceasta trupa in 1994, pentru a se alatura lui Caddy si Tataee, formand Black UnderGround Mafia, cunoscuta de fani si ca Bucuresti Underground Mafia.

Discografie BUG Mafia: Mafia (1995), Inc-o zi, inc-o poveste (1996), Nascut si crescut in Pantelimon (1996), Deasupra tuturor (1997), De cartier (1998), Dupa blocuri (2000), Intotdeauna pentru totdeauna (2001), Casa (2002), Baietii buni (2003), Viata Noastra Vol. 1 (2006), Viata Noastra Vol. 2 (2009).

Albumul Viata Noastra Vol. 2 a fost lansat in aceasta vara si contine videoclipul single-ului Cu talpile arse, precum si alte 14 hit-uri complet remasterizate. In luna august, trupa lansat un clip si pentru piesa In Anii Ce Au Trecut.

Piesele incluse pe disc sunt unele dintre cele mai cunoscute cantece ale BUG Mafia. "Am trecut prin foc inca o data, ca s-ajung acum sa merg pe apa", spun membrii trupei intr-unul dintre versurile de pe noul material. "Vrem sa afle toata lumea greutatile prin care am trecut in acesti trei ani de pauza", spune, de asemenea, Tataee.

Albumul a fost inclus si in editia de lux (Viata Noastra Vol. 1, Viata Noastra Vol. 2 si un DVD cu toate videoclipurile B.U.G. Mafia).