Se numesc W.A.S.P. (wasp inseamna viespe in limba engleza), iar acronimul pe care l-au ales ofera mai multe variante de interpretare, printre care We Are Sexual Perverts, White Anglo-Saxon Protestants, We Are Sexual Prophets, We Are So Perfect, We Are So Powerful.

Luni, 16 noiembrie, la Arenele Romane din Capitala, toate denumirile au fost confirmate, caci trupa le-a prezentat romanilor o mixtura scandaloasa intre muzica heavy metal si filmele gore. Intr-un concert care a durat aproape doua ore, Blackie Lawless si colegii sai ne-au intampinat in "arena placerii" (Arena Of Pleasure), cu mesajul "welcome to the morgue", pentru ca apoi sa dea foc Babylonului (Babylon's Burning), in timp ce pe ecranul din spate erau prezentate imagini cu Putin si Obama.

Ajutata de proiectiile video din spatele scenei, formatia W.A.S.P. a oferit atat piese de pe noul album, intitulat Babylon (Crazy, Babylon's Burning), cat si cantecele cunoscute ale trupei: On Your Knees, L.O.V.E. Machine, Wild Child, Hellion, Arena Of Pleasure, Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue), The Crimson Idol, Take Me Up, I Wanna Be Somebody, pentru ca bisul, care a constat in melodii ca Heaven's Hung In Black si Blind In Texas, sa fie deschis cu un celebru citat atribuit lui Abraham Lincoln, dupa Batalia de la Gettysburg: "Surely, tonight the heavens are hung in black".