Cel mai popular luptator din Romania in circuitul K1 - Catalin Morosanu si campionul de skandenberg Radu Valahu fac parte din staff-ul primului show de wrestling din Romania, care va avea loc pe 4 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 20:00, informeaza Events. Gala American Wrestling Rampage (AWR) ii aduce in premiera la Bucuresti pe eroii World Wrestling Entertainment (WWE): Rob Van Dam, Sid Vicious, X-Pac si Raven si vedeta Playboy April Hunter.

Morosanu ii aduce cu el si pe colegii de la Scorpions Iasi: Andrei "Calaul” Dumitru si Vasile "Calugarul” Popovici, care devin primii romani participanti intr-o gala internationala de wrestling.

Valahu va fi ring-announcer (MC), dar super-greul din skandenberg ameninta ca "se baga si in actiune daca e nevoie". In trecut, Valahu si-a aratat talentul polisportiv in diverse productii TV.

Alti luptatori K1 vor fi prezenti in sala la spectacolul din decembrie, pentru a urmari indeaproape starurile AWR si pentru a le sustine pe fetele de la Shockteam, care vor prezenta meciurile galei. Ringul AWR va tine loc de incalzire pentru finala K1 COLLIZION, ce va avea loc pe 12 decembrie la Praga.

The European Invasion, turneul AWR inceput in Irlanda in martie 2008, a tinut cea mai mare parte a reprezentatiilor cu casa inchisa. Show-ul de la Sala Polivalenta va include o partida intre femei care promite sa puna publicul masculin pe jar. La acest spectacol este permis accesul copiilor, iar evenimentul este precedat de o intalnire de o ora cu fanii, la care se adauga si o sesiune de autografe.

Line-up-ul complet ii include pe Rob Van Dam, Sid Vicious, Rene Dupree, X Pac, Raven, Joe E. Legend, The Briscoe Brothers, Michael Knight, Dunkan Disorderly, „Hot-stuff” Joey Cabray, Paul Tracey, Sean Maxer, Suicide Machine, April Hunter, The Mexican Mini-Wrestlers si Rachel St. Claire.

Biletele, la pretul de 80 RON (in tribune), 110 RON (la loje) sau 150 RON (langa ring) pot fi achizitionate din reteaua Germanos, Vodafone si Diverta, precum si prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.ticketpoint.ro. Acum, biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, din urmatoarele locuri: Diverta Unirii, Diverta Magheru, Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Romania, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr.56 si la sediul Bilete.ro din Hotel Ibis, Calea Grivitei, Nr. 143. Un numar limitat de bilete VIP (100 bilete pentru 25 de mese dispuse in jurul ringului, cu vizibilitate ridicata) se vand numai pe baza de rezervare la Events - contact Alexandra Bisceanu, events@events.ro, telefon 021.311.50.63.

Spectacolul este organizat de Events si sustinut de Eduard Irimia, promotorul Local Kombat, care are in palmares organizarea a peste 50 gale profesioniste din domeniul sporturilor de contact.