Fondat de Iuri Niculin, Moscow On Ice Circus va prezenta la Sala Palatului productii inovatoare, incluzand dansuri populare traditionale, clasice si pop de balet, precum si numere de comedie. Evenimentul va avea loc pe 22 ianuarie 2010, incepand cu ora 19:00, informeaza VreauBilet.ro.

Moscow On Ice (Moscow Theatre "Ballet On Ice") este primul show profesionist organizat pe gheata in Uniunea Sovietica, in 1957.

De-a lungul anilor, diversi coregrafi au contribuit la proiectele Moscow On Ice. Vreme de mai multi ani, compania a fost condusa de Mikhail Godenko. De asemenea, la proiecte au mai contribuit si staruri ale baletului Bolshoi - Yuri Kondratov and Vladimir Tikhonov.

Membrii uneia dintre cele mai apreciate trupe de balerini de circ pe gheata din lume vor demonstra si in fata bucurestenilor, la inceputul anului viitor, ce inseamna coregrafia acrobatica de inalta dificultate.

Pretul biletelor variaza intre 40 si 100 RON, in functie de categoria de loc, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Pasajul Universitatii - agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.

Mai multe despre Moscow On Ice Circus gasiti aici.