La Royal Opera House era Lighting visualizer. In traducere aproximativa, George Panait este vizualizator al spectacolelor in mediul VR. (Virtual Reality). Lumina e meseria lui si a practicat-o de la spectacolul dat in cinstea Papei Ioan Paul al II-lea la Toronto, in 2003, pina la concertul Roger Waters din Polonia sau de la Bach Choir la Royal Opera House si pina la Jocurile Olimpice de la Atena. Acum a luat-o de la capat in lumi paradisiatice si asiatice.

Aici, acum povesteste pentru uichendist. ro vacanta sa la Bangkok.

SCAUNUL CU MIROS DE CADAVRU

Ajuns cu bine pe airoportul local, foarte modern si curat, am hotarit sa evit taxi-urile locale care sint pericol general, si am hotarit sa ma transportez la hotel in mod luxurios cu modernul autocar Airoport hexpress… Asa spunea brosura, dar cind m-am suit “luxuriosul” vehicul m-a luat cu ametzeli… Si nu de la lux, ci de la mirosul de cadavru si scaunul cusut si re-cusut, peticit si re-peticit cu urme vizibile ca pot servi atit ca scaun cit si ca masa de mincat ca ni seamana nici cu una nici cu alta. In fine, dupa citeva minute de “acomodare” n-am mai simtit mici mirosurile gen Morga si cu stomacul gol parca si urmele de mincare de peste tot, scaunele au inceput sa mi se para apetisante.

HOTELUL CU MUCEGAI

Hmmmmm mincare Tailandeza!!! Ajuns la hotel, infometat si parfumat am crezut ca am plecat de acasa fara ochi. De ce? Hotelul la care am inchiriat camera era notat de cinci stele pe brosura. Poate ca in Tailanda au un sistem de instelare a hotelurilor diferit de restul lumii. Adica, hotelul are 5 etaje si fiecare etaj are o stea, deci in total CINCI…. Holul de la intrare era cit de cit ochei, dar camera avea o impresionanta colectie de vegetatie. Ca la graduna botanica!!! Mucegai pe la colturi, putina igrasie, asa de control si sa nu se simta muchegaiul singur. M-am dus la receptie si i-am aratat tipului(tipei) ca nu arata nici ca unul si nici ca una, deci i-am aratat poza din brosura. El (ea) a ris enigmatic gen Gioconda si mi-a spus ca poza este veche de vreo 5 ani. Aoleo, ce ma fac fratele meu? Pai m-am pacalit cu Expresul lor, acuma cu hotelul!!! Pai am crezut la un moment dat ca am aterizat acasa in Romania de 1 Aprilie. In fine, dupa multe tirguieli am primit o camera fara vegetatie dar de 4 stele ca n-avea cada. Nu conteaza, cada era oricum decorata si ea artistic cu de toate.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Eugen Istodor.