American Wrestling Rampage, prima gala de wrestling din Romania, va aduce pe scena pe celebra vedeta Playboy April Hunter, votata de cititorii FHM printre cele mai sexy 100 femei din lume. Evenimentul va avea loc vineri, 4 decembrie, la Sala Polivalenta si va beneficia de prezenta unor nume precum Rob Van Dam, Sid Vicious, Rene Dupree, Raven, X Pac si Joe Legend, informeaza Events.

April Hunter este model, playmate si wrestler profesionist, sala de sport fiind locul care i-a adus succesul. Pasionata de fitness, April s-a facut remarcata inca de la inceputurile carierei sale de model. A devenit celebra in 2000, odata cu aparitia in Playboy. A urmat un contract cu World Championship Wrestling (WCW) pentru a se alatura "nWo girls”.

Impreuna cu inca patru fotomodele (Tylene Buck, Kim Kanner (Shakira), Midajah si Pamela Paulshock), acompania starurile nWo pe ring la meciuri. Ulterior, April a inteles ca poate urca in ring ca luptatoare si a inceput antrenamentele, ajungand unul dintre cele mai cunoscute nume din wrestlingul feminin.

Desi o accidentare a fortat-o sa se retraga in 2007, Hunter nu s-a putut tine departe de adrenalina, astfel incat s-a reorientat catre management, serviciile ei fiind cautate de cei mai bine cotati wrestleri. Cand nu aranjeaza meciuri pentru celebrii ei colegi de breasla, Big Red (Marea Roscata) sustine meciuri demonstrative, pozeaza in revistele glamour de top pentru barbati sau promoveaza produse specifice, fiind unul dintre cele mai bine platite modele de fitness.

Mai multe despre April Hunter puteti citi aici.

Accesul la American Wrestling Rampage este permis si copiilor - evenimentul este precedat de o intalnire de o ora cu fanii, si o sesiune de autografe.

Biletele, la pretul de 80 RON (in tribune), 110 RON (la loje) sau 150 RON (langa ring) pot fi achizitionate din reteaua Germanos, Vodafone si Diverta, precum si prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.ticketpoint.ro. Acum, biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, in urmatoarele locatii: Diverta Unirii, Diverta Magheru, Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Romania, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr.56 si la sediul Bilete.ro din Hotel Ibis, Calea Grivitei, Nr. 143. Un numar limitat de bilete VIP (100 bilete pentru 25 de mese dispuse in jurul ringului, cu vizibilitate ridicata) se vand numai pe baza de rezervare la Events – contact Alexandra Bisceanu, events@events.ro, telefon 021.311.50.63.

Spectacolul este organizat de Events si sustinut de Eduard Irimia, promotorul Local Kombat, care are in palmares organizarea a peste 50 gale profesioniste din domeniul sporturilor de contact.