Considerata cea mai de succes trupa de coveruri din Romania, formatia Jukebox va urca pe scena in deschiderea concertului Simple Minds de pe 15 decembrie, de la Sala Polivalenta. Evenimentul va incepe la ora 20:00, informeaza organizatorii.

Jukebox este cea mai de succes trupa de coveruri din Romania, dar trupa si-a lansat, de pe 26 noiembrie, primul album continand compozitii originale. Intitulat Picuri de rai, discul contine 12 piese compuse in majoritate de membrii trupei.

Viorel Dodoc, unul dintre chitaristii trupei: “In era muzicii electronice noi am decis sa pastram caldura instrumentelor cantate de muzicieni, desi ne-am jucat si cu tehnicile noi de compozitie. Albumul e deosebit de activitatea trupei de pana acum, reflecta foarte bine latura noastra sensibila.”

Formata la inceputul anului 1998, trupa Atlantic Blue isi schimba numele in JukeBox, spre sfarsitul lui 2000. Activitatea trupei devine intensa din acest moment, plina de concerte, aparitii in presa si la TV, dar in special multe concerte live, ca si in prezent.

Ca istoric se poate vorbi de peste 10 ani de activitate muzicala, cuprinzand mai mult de 1.000 de concerte sustinute live. La acestea se adauga si 3 ani de televiziune, ca parte integranta a emisiunii Cronica Carcotasilor.

In prezent, trupa este alcatuita din Alexandru Vasilache (voce), Adi Tetrade (tobe), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitara, voce), Alin Neagoe (bas, voce), Alexandru Matei (voce, clape), Sergiu Moldovan (clape, voce, efecte speciale).

Trupa a inregistrat mai multe piese proprii de-a lungul timpului, una din ele (Lonely in Heaven) ocupand locul 6 in finala nationala Eurovision 2005. In 2008, Jukebox lanseaza One Love, piesa care marcheaza si aparitia primului videoclip al trupei.

Biletele pentru concertul Simple Minds de pe 15 decembrie se pot achizitiona prin Eventim, din reteaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului si Librariile Carturesti. De asemenea, biletele se pot cumpara online, accesand www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.