Clubul Fire va organiza vineri, 11 decembrie, de la ora 21:00, o petrecere Simple Minds pentru toti iubitorii muzicii anilor 80 si 90. Intrarea este libera.

De la eveniment nu vor lipsi concursurile cu invitatii pentru fanii trupei si hiturile Don't You (Forget About Me), Alive and Kicking, Hypnotised sau Belfast Child.

Formatia Simple Minds va concerta in Romania pe 15 decembrie, la Sala Polivalenta din Capitala.

Evenimentul face parte din turneul de promovare al ultimului album semnat Simple Minds, Grafitti Soul. Turneul Graffiti Soul, in care este inclus si evenimentul de la Bucuresti, a debutat pe 13 noiembrie, in Croatia, urmand sa treaca prin Cehia, Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Germania, Belgia si Marea Britanie.

Inainte de a ajunge in Romania, cei de la Simple Minds vor sustine un concert in Bulgaria, la Sofia, pe data de 14 decembrie, urmand ca din Bucuresti sa porneasca spre Olanda. Turneul se va incheia pe 18 decembrie, in Germania.

Concertul Simple Minds este organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.

Biletele se pot achizitiona prin Eventim din reteaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului si Librariile Carturesti. De asemenea, biletele se pot cumpara online, accesand www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro.