Pe data de 14 aprilie 2010, la Sala Palatului din Capitala, cei mai cunoscuti balerini pe gheata din lume, reprezentanti ai celebrei companii de balet The Saint Petersburg State Ballet On Ice ii vor conduce pe romani in lumea de basm a Lacului Lebedelor, pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski, informeaza Agentia VreauBilet.

Scena Salii Palatului va fi transformata intr-un ring realizat din mii de kilograme de gheata, un spatiu amenajat special pentru balerinii patinatori rusi.

In productia Lacul Lebedelor de la Bucuresti vor evolua, sub coregrafia artistului emerit al Rusiei - Konstantin Rassadin, peste 60 de artisti, printre care prim-solisti de notorietate mondiala, precum Olga Ivanova, Andrey Stroganov, Ekaterina Galyas, Elena Zimina si Kirill Silantyev.

Compania The St Petersburg State Ballet On Ice (fosta Leningrad State Ballet On Ice) a fost fondata in 1967, de catre coregraful Konstantin Boyarsky. Acesta a pornit de la Spargatorul de nuci al lui Tchaikovsky, combinand in premiera patinajul cu baletul clasic rusesc. A luat astfel nastere un nou gen, intitulat balet pe gheata.

Biletele pentru spectacolul Lacul Lebedelor sunt disponibile in reteaua magazinelor VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc: Cat I - 200 RON, Cat II - 150 RON, Cat III - 100 RON, Cat IV - 70 RON. Eveniment organizat de Agentia VreauBilet.

Pe 22 ianuarie, tot la Sala Palatului va evolua si Moscow On Ice Circus. Detalii aici.