Accesul in Sala Polivalenta pentru concertul Simple Minds de pe 15 decembrie se va face incepand cu ora 18:00, urmand ca Simple Minds sa urce pe scena la ora 21:00, informeaza organizatori. In deschiderea concertului va canta trupa Jukebox, de la ora 20:00.

D&D East Entertainment roaga participantii la concertul Simple Minds sa se conformeze urmatoarelor reguli si cerinte:

  • sa nu vina la concert cu aparate de filmat sau inregistrat. Orice aparate de inregistrare video sau audio, mai putin telefoanele mobile, sunt interzise! Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu permite accesul in sala persoanelor care au in posesie asemenea aparate.
  • sa nu vina la concert cu aparate foto, exceptie facand aparatele neprofesionale, compacte, de mici dimensiuni.
  • sa nu aiba asupra lor recipiente de sticla sau metal, recipiente cu  lichid (apa, suc, alcool etc). In interiorul salii se vor afla suficiente puncte de vanzare pentru bauturi racoritoare si bere.
  • sa nu aiba asupra lor obiecte contondente (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme, recipiente din metal etc);
  • sa nu fumeze in interiorul salii. Fumatul in sala este STRICT INTERZIS. Organizatorii isi rezerva dreptul de a evacua din sala persoanele care nu respecta aceasta regula.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in sala a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul ca, in cazul in care sesizeaza nereguli, sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor.

Biletele pentru concert sunt disponibile prin Eventim în magazinele Germanos din întreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe www.eventim.ro , www.bilete.ro si www.blt.ro

Concertul Simple Minds este organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.