Little black dress


(P) Atunci cand simtim nevoia sa avem o noua haina, ar fi bine sa stim si ce spun tendintele, ca sa ne dam seama ce e modern, dar si ce ni se potriveste noua personal.

Pentru a afla care sunt noile tendinte din aceasta iarna va invitam in FashionUp.ro unde gasiti noi colectii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, a peste 80 de branduri. Mai jos va prezentam cateva tendinte ale sezonului pe care le puteti introduce in garderoba personala.

Negrul nu mai este doar simbolul absolut al elegantei ci must have-ul acestui sezon, mai ales pentru tinutele de petrecere. Nu veti da niciodata gresi daca alegeti o little black dress sau o preche de pantofi negri sau o pereche de cizme negre inalte, de preferinta cu platforma si toc.

Capele scurte se mentin in trend


Capele si mantourile sunt cele mai apreciate pe podiumurile de moda, caci majoritatea designeri lorau prezentat in colectiile lor diverse variante ale acestor piese vestimentare. Capele foarte scurte vor reprezenta cu siguranta un trend ce va transcende sezonul toamna-iarna 2009-2010. Alegeti modele fie cu maneca trei sferturi fie cu maneca lunga si marcati talia cu o curea lata sau un cordon.

Cizmele foarte lungi, deasupra genunchiului, se preconizeaza a fi principalul must-have al sezonului. Din piele intoarsa, elegante sau rock si din piele neagra intaorsa sau lacuita, oferta de cizme este cat se poate de bogata, iar in FashionUp.ro gasiti cele mai noi colectii toamna-iarna 2009-2010. Cel mai important este ca, datorita lor puteti imbraca si in acest sezon rochite si fuste scurte la petreceri si nu numai, asortate cu dresuri groase, mate sau cu colanti.

Pentru zilele mai putin friguroase, botinele, cu tocul gros, care se incheie cu siret sau cu fermoar, din piele intoarsa sau lacuita, stil Oxford, sau glamour sunt o alegere potrivita; si aceste modele inscriindu-se in trendurile sezonului. Botinele ne ajuta sa iesim din impas, atunci cand nu stim cu ce sa asortam o rochie trei sferuri, o fusta conica sau o pereche de pantaloni skinny.

Botinele ne ajuta sa iesim din impas

La capitolul accesorii, gentile in culori pamantii, din piele intoarsa sau sagrin, accesorizate cu barete din lanturi si cataramele mari, plicurile supradimensionate cu aplicatii din paiete sau din materiale sidefate, reprezinta tendintele acestui sezon. In ceea ce priveste forma gentilor, vestea buna e ca exista variante multiple, deci puteti purta orice forma de geanta va place mai mult. Plicurile nu pot lipsi dintr-o tinuta pentru noaptea de Revelion sau alte petreceri de sezon, putand fi accesoriul cheie al unei tinute de cocktail.

Pentru zilele de sarbatori, dintr-un look desavarsit nu pot lipsi nici bijuteriile, iar pietrele pretioase se preteaza foarte bine la tinutele pentru petreceri selecte – acum aveti sansa sa purati seturi cu diamante, sa straluciti, iar in FashionUp.ro va punem la dispozitie diferite bijuterii incrustate cu pietre pretioase.

Designerii au dat tonul si in ceea priveste modelele de coliere care sunt fie la baza gatului, fie ajung pana in jurul bustului, cu pietre pretioase sau fara. Un astfel de colier poate foarte bine sa evidentieze un decolteu generos, punandu-l in evidenta.

Daca pana acum creatorii de moda alegeau niste bratari finute care sa dea un plus de eleganta tinutei, acum au ales sa duca la extrem ideea de bratara, acestea acoperind pana la jumatate din mana. Ele pot fi din materiale precum lemn, metal sau chiar plastic, cu modele inscriptionate sau aplicatii de pietre semipretioase. Si ceasurile sunt la mare cautare, ele fiind un accesoriu potrivit oricarei tinute, fie ea de birou, de ocazie sau pur si simplu pentru o iesire in oras. Cele mai hot ceasuri sunt cele care se confunda usor cu o bratara, avand astfel dublu rol.

Insa fie ca va place sa adoptati cele mai noi tendinte, fie ca purtati doar ceea ce va place dumneavoastra, FashionUp.ro va ureaza sarbatori fericite!