(P) Cadourile de Craciun sunt un prilej de bucurie atat pentru cei ce le primesc, cat si pentru cei care le ofera. Intotdeauna un cadou aduce si un zambet pe fata celui care il primeste. Cu toate acestea, alegerea cadoului potrivit pentru cei dragi nu e cel mai simplu lucru, mai ales daca avem de-a face cu o familie numeroasa sau cu multi pretentiosi. Iti facem mai jos cateva propuneri si sugestii din FashionUp care sa te ajute sa alegi cadoul perfect, chiar daca suntem pe ultima suta de metri, inainte de Craciun.

bratara Oxette calcedonie albastra
bratara Oxette calcedonie albastra
Foto: FashionUP
Pentru EA,iubita sau sotia ta, pe care vrei sa o vezi multumita de cadoul tau, iti propunem sa cumperi fie o bijuterie, un parfum sau imbracaminte ori lenjerie sexy. Cu o bijuterie deosebita, nu prea sunt sanse sa dai gres, nu daca alegi ceva din ultimele colectii. In materie de parfum, cel mai bine ar fi sa alegi ceva asemanator ca note cu parfumul pe care ea il foloseste deja. Daca ii plac parfumurile florale, nu ar fi indicat sa ii cumperi un parfum cu note foarte fresh sau invers. In materie de imbracaminte, cel mai important este sa ii cunosti stilul. Indiferent daca prefera hainele sport sau office, alege ceva in acord cu hainele pe care le are deja in garderoba.

Un alt cadou potrivit sunt accesoriile, chiar daca sunt mai impersonale: genti, plicuri, protmonee, curele – si aici, la fel de important e sa fii atent sa nu cumperi un cadou care nu o reprezinta. Deci atunci cand ii alegi cadoul, gandeste-te mereu la ea!

servieta LAMONZA Elegant business
servieta LAMONZA 
Foto: FashionUP
Pentru El, pentru iubitul tau sau sotul tau

Daca il cunosti destul de bine cat sa stii ce ii place sa poarte, ce culori il avantajeaza sau ce parfum il transforma intr-un barbat si mai seducator, atunci probabil ca nu vei avea probleme cu alegerea cadoului potrivit. Daca deja sunteti de mult timp impreuna si nu mai ai idei sau daca ai de-a face cu un pretentios, iti recomandam sa fii atenta la noile lui preocupari sau hobbyuri: fie ca e vorba despre pescuit, citit sau sport. Cumpara-i un cadou ce-l va ajuta in acest domeniu care-l preocupa.

Daca te decizi sa ii cumperi imbracaminte sau incaltaminte, acestea trebuie sa i se potriveasca, ca stil. Nu ii cumpara ceva ce nu l-ai vazut purtand sau ceva ce vrei tu ca el sa poarte neaparat. Daca vrei sa fie un cadou potrivit, cumpara-i ceva ce si-ar cumpara el singur sau ceva ce seamana cu lucrurile pe care le are deja in dulap. Daca nu ai inspiratie, o camasa din ultimele colectii pe care le gasesti si in FashionUp, sunt potrivite pentru a fi oferite drept cadou. Daca nu vrei sa ii cumperi imbracaminte, accesoriile te scot de obicei din incurcatura: poti alege un ceas sau o curea clasica.



Pentru parinti, cadourile cer si mai multa atentie, pentru ca trebuie sa tineti seama de preferintele lor, de varsta lor, dar si de stilul lor vestimentar. De obicei, parintii sunt mai pretentiosi, insa cand vine vorba de cadouri de la copii, se bucura aproape fara exceptie. Pentru mama sau soacra alege fie un parfum clasic, fie o geanta mai serioasa, ori chiar un set de bijuterii cu pietre pretioase.

cizme Bata roz pentru copii
cizme Bata roz pentru copii
Foto: FashionUP
Pentru cei mici, fetite sau baieti, Craciunul are inca acel aer plin de magie. Asteptarea lui Mos Craciun face aceste zile deosebite, iar cadourile trebuie sa fie pe masura asteptarilor, insa sa fie si utile. Iti recomandam fie hainute colorate si incaltaminte calduroasa, fie ghiozdane si penare cu supereroii lor favoriti.

Indiferent ce cadouri din FashionUp alegi sa le faci celor dragi, iti uram Sarbatori Fericite!