Concertul celei mai apreciate formatii tribut a lui Michael Jackson va fi deschis de Connect-R, informeaza organizatorii. Who's Bad, trupa recunoscuta de insusi Regele Pop, va concerta in Romania pe 17 martie, la Sala Palatului din Capitala.

Formatia Who's Bad a fost conceputa de catre Vamsi Tadepalli, cu scopul de a recrea muzica si coregrafia lui Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 si din timpul carierei solo.

Numele trupei vine de la titlul piesei lui Michael, Bad. MJ spunea in Moonwalk, autobiografie aparuta in 1988, ca Bad este o piesa despre strada. Este vorba despre un copil din cartier care este nevoit sa plece la o scoala privata. Intr-o zi se intoarce la copiii din vechiul cartier, dar acestia se poarta urat cu el. Michael canta: “You know I'm bad, I'm bad, you know it/ You know I'm bad, I'm bad, come on, you know/ And the whole world has to answer right now/ Just to tell you once again/ Who's bad?” In plus, Michael spunea chiar ca daca esti puternic si bun, atunci esti rau ("bad").

Who's Bad este formata din sapte membri, dintre care doi sunt sosii ale lui Michael Jackson. Ei pot atinge chiar si notele inalte ale lui MJ si au luat lectii de dans chiar de la coregraful lui Michael (Travis Payne) si de la unul dintre dansatorii sai (Frank Gatson, in prezent coregraful lui Beyonce).

Connect-R este cantaret, compozitor, actor, dansator si producator muzical. Desi si-a inceput cariera in lumea hip-hop (a activat o perioada in cadrul trupei RACLA), albumul de debut al artistului, intitulat Daca dragostea dispare, prezinta o combinatie de ritmuri r&b, soul si ritmuri jamaicane.

In cadrul unui clasament furnizat de Nielsen Airplay Chart, principalul soft de monitorizare a difuzarilor radio si TV, Burning Love a lui Connect-R s-a clasat pe pozitia a sasea intre cele mai ascultate piese din Romania (pentru anul 2009) si pe locul doi intre cantecele create de artistii autohtoni.

Vezi aici pagina de myspace a lui Connect-R.

Bilete pentru concertul de la Sala Palatului costa intre 80 si 260 de lei si pot fi cumparate de la Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti si online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro. Evenimentul este organizat de Project Events.