Carnaval! Carnaval! A inceput Carnavalul la Venetia. Urmeaza cel de la Rio de Janeiro. Nu, nu sint la Venetia! Nu-s nici la Rio. uichendistu’ l-a pus la treaba pe mocioi. Si a luat-o la intrebari pe Ruth, romanca stabilita in Brasilia. Asa ca vom fi conectati saptamina asta la atmosfera celor doua orase de carnaval.

Sa incepem azi cu Venetia. Horia Mocioi a fost la Venetia acum un an. Nu de carnaval, doar de bucurie. Si ne povesteste ce-i de facut, ce-i de admirat pe vremea asta.

PARTEA INTII. ACUM. Pina diseara festin de Venetie!

  • Pe la inceputul anului 2009 ne-am gandit ca ar fi o experienta interesanta sa mergem in excursie la Venetia, la carnaval, intr-un week-end prelungit. Nu stim de ce, asa ni s-a pus noua pata.
  • Astfel incat, ne-am pus pe cautat bilete de avion si cazare in Venetia. Evident, bilete la low-cost si cazare cat mai ieftina. Insa, dupa primele rezultate, ne-am cam lasat pagubasi, desi pana la inceperea distractiei mai erau aproape doua luni de zile.
  • Am decalat plecarea, in speranta ca gasim preturi mai mici. Si am gasit, cu circa 600 de lei- 2 persoane. Dus-intors, Bucuresti Baneasa- Venetia San Marco.

Cazarea am gasit-o pe www.venere.com, la 230 de euro, 3 nopti, 2 persoane, camera dubla.

  • Sa nu va asteptati la preturi mai mici, nici chiar in extra sezon. Si nici pe timp de criza. Si sa nu va asteptati la camere mari. Totul e inghesuit pe acolo. Si, asa, ca fapt divers, pe oriunde ai sta in Venetia insulara, nu faci decat maxim 25 de minute pana in piata San Marco. Pe jos.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Eugen Istodor.