Dupa un spectacol sold out sustinut in Capitala in urma cu doi ani, Jean Michel Jarre revine in Romania pe 3 iunie, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20:00, informeaza Fundatia Phoenix.

In cadrul spectacolelor sale, Jean Michel Jarre a decis sa introduca conceptul de "all-in-one-show", integrand tehnologia de ultima generatie in sunet, lumini si efecte speciale.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultima ora, a designului spectaculos de lasere si a coregrafiei speciale a luminilor, Jarre va prezenta un spectacol special conceput pentru sali de concert, unde publicul va putea asculta cantece selectate de pe cel mai bine vandute albume ale artistului.

Considerat unul dintre pionierii muzicii electronice, synth pop, experimental si new age, Jean Michel Jarre este cunoscut pentru concertele in aer liber cu spectatori in numar record, in care sunt folosite efecte laser si artificii, si care imbina muzica cu mediul inconjurator si arhitectura.

Artistul, care a vandut aproximativ 80 de milioane de albume, a ocupat primele locuri in top cu Oxygene, Equinoxe, Les Chants Magnetiques, The Concerts in China, Rendez-Vous si Revolutions.

Biletele pentru concertul de pe 3 iunie se vor pune in vanzare in reteaua Eventim incepand cu 21 februarie. Spectacolul este organizat de Fundatia Phoenix.

Artistul a mai concertat in Romania pe 10 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Vezi aici o cronica si o fotogalerie de la acest eveniment.

Vezi aici site-ul lui Jean Michel Jarre si pagina lui de myspace.