Se poate sari cu prajina peste Arcul de Triumf? Sau, cum e sa alergi avind Casa Poporului (Palatul Parlamentului) in fundal? Ar fi posibil asa ceva doar daca Bucurestiul ar gazdui o competitie majora de atletism.

Dar cum acest lucru, din pacate, nu se intimpla nu ne ramine decit sa vedem cum ideile au fost puse in practica, in contextul respectiv, la Barcelona, capitala catalana ce va gazdui in aceasta vara campionatele europene de atletism. Interesul in jurul acestui eveniment se anunta maxim.

Studioul de design Estudi Virgil tocmai a cistigat un premiu pentru cea mai buna campanie de promovare a unui eveniment sportiv. Ce imi place in imaginile de mai jos este tocmai modul simplu in care sportul, miscarea sunt adus in mijlocul oamenilor, a realitatii citadine. “Traduse”, imaginile arata spre exemplu pe Renauld Lavillenie sarind cu prajina peste unul din lampadarele de pe celebra Paseig de Gràcia, in timp ce cifra 6,14m indica recordul european detinut de francez. La fel se intimpla si cu atleta ce detine recordul la 1500 m si alearga pe fundalul Sagradei Familia sau cu saritoarea la lungime, pe una din plajele orasului.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul Alerg, deci exist.