Formatia Urma va sustine un concert aniversar pe 24 martie, la Sala Palatului din Capitala, cu incepere de la ora 20:00, informeaza organizatorii. Cunoscuta pentru piese precum Buy Me With A Coffee si After All, trupa Urma va sarbatori cei sapte ani de existenta cu "un concert si o poveste".

Urma este o trupa de alternative acoustic si a fost infiintata in 2003, fiind alcatuit din "patru suflete nomade".

Primul lor album, Nomad Rhymes, un amestec acustic de chitara, flaut si percutie, a castigat prin simplitatea constructiei primii fani.

Doi ani mai tarziu, in 2005, este lansat cel de-al doilea album, Anger as a Gift, material ce s-a bucurat de contributia unui nou muzician, Sir Blues. Un album mai complex decat precedentul, care prezenta o trupa in continua evolutie.

Al treilea album, Trend Off (2007), reprezinta opera a unsprezece muzicieni si incheierea unui ciclu in existenta trupei: trei discuri, sute de reprezentatii live in tara si in strainatate, numeroase prezente la festivaluri si un public divers si loial. Albumul a fost inregistrat si mixat integral in Germania, iar booklet-ul cd-ului contine fotografii semnate de Cosmin Bumbut si design marca Cristian Ioan Gutau.

Urma s-a intors pe scena dupa o pauza de aproape trei ani, intr-o noua componenta. Urma inseamna astazi Mani, Sorin, Dominic, Catrinel, Jimmy, Luis, Ati - sapte muzicieni cu aceeasi grija pentru detaliu si calitate, independent de decor si situatie.

Primul concert al trupei reunite a fost sustinut in Budapesta, Ungaria, pe data de 10 aprilie 2009, in memoria tanarului handbalist roman Marian Cozma. Cea de-a doua reprezentatie, pe 4 iunie 2009, a avut loc in clubul bucurestean Silver Church, unde aproximativ 1000 de persoane au salutat reintoarcerea trupei. O fotogalerie de la eveniment puteti vedea aici.

De asemenea, trupa a fost prezenta din nou la Stufstock, unde, in 2003, si-a inceput activitatea scenica. Urma a concertat anul trecut in cluburi din Bucuresti, Cluj, Timisoara, salutandu-si fanii de peste tot. In prezent, trupa se afla intr-un turneu in Germania, reluandu-si seria de concerte in afara tarii.

In paralel cu activitatea concertistica, cei sapte muzicieni inregistreaza pentru cel de-al patrulea album, Lost End Found, care urmeaza sa fie lansat anul acesta.

Spectacolul de la Sala Palatului este povestea parcursului muzical al celor sapte ani pe care trupa ii sarbatoreste in 2010, dar totodata si povestea oamenilor care stau in spatele acestui proiect, al celor care le-au fost inspiratie si model, al celor alaturi de care au crescut si s-au aventurat in muzica. Pe scena, Urma si invitatii lor romani si straini vor contura impreuna inca o farama din ceea ce ii reprezinta pe ei si ceea ce vor sa lase in sufletele publicului lor.

Vezi site-ul trupei si pagina de myspace.

Biletele cu preturi cuprinse intre 35 şi 100 lei pot fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din librariile Humanitas, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara.