Cunoscut publicului pentru colaborarile sale cu producatori de filme si cu trupe consacrate ale scenei romanesti, dar si pentru proiectul Aievea, Electric Brother va gazdui joi, 18 martie, inceputul si finalul concertului Nerve - Prohibitead Beats. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 21:00, in Silver Church Club din Capitala.

Cristian Stefanescu, cunoscut sub numele de Electric Brother, a concertat live pe scene europene consacrate (Montreux, Lisabona, Roma, Paris), iar in februarie 2002 a pus bazele trupei Aievea, orientata spre jazz modern si groove, alaturi de Vlaicu Golcea (contrabas), Sorin Romanescu (chitara), Marta Hristea (voce), Raul Kusak (keyboards) si Matze (samplers).

Purtand amprenta Jojo Mayer, proiectul Nerve/Prohibitead Beats a dus la aparitia unui nou hibrid al muzicii contemporane, imbinand cultura DJ (broken beats/d’n’b/nu jazz, IDM etc.) cu o serie de concepte de improvizatie din jazz. Nerve aduce pe scena "reverse music” in timp real (fara DJ, fara loop-uri de tobe sau secvente ritmice), totul fiind produs live de tobe, bas si claviaturi.

Inima proiectului este reprezentata de interactiunea muzicala dintre Jojo Mayer, cu stilul sau original de a folosi tobele, si tehnica Real Time Audio deconstruction dezvoltata de Roli Mosiman. La acestea se adauga sunetul eclectic de bass si bazele rock al lui John Davis, impreuna cu sensibilitatea lui Takuya Nakamura la clape si trompeta.

Biletele pentru concertul Jojo Mayer & Nerve costa 65 lei si sunt disponibile prin eventim.ro atat online cat si in punctele de vanzare (magazinele Germanos, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas, Vodafone Romania). In seara concertului pretul biletului de intrare este de 80 de lei. Evenimentul este organizat de MHO Music.

Concertul Jojo Mayer&Nerve si Electric Brother va avea loc pe 18 martie, in Silver Church Club, cu incepere de la ora 21:00. Accesul va fi permis incepand cu ora 20:00.

>