Formatia de alternative acoustic Urma a sarbatorit pe 24 martie, la Sala Palatului, sapte ani de existenta. Vreme de peste doua ore, fanii au putut urmari "un concert si o poveste" construite cu ajutorul unor invitati surpriza, precum Al Jawala (trupa jazzy din Germania), flautistul Mandela (pentru piesa Cine iubeste si lasa) si Mani Neumann (supranumit Violonistul Diavolului - Der Teufelsgeiger, fost membru al trupei Phoenix).

Urma a fost infiintata in 2003 si era alcatuita la acea vreme din "patru suflete nomade". Prima lor prezenta scenica: Stufstock, Vama Veche. Primul album: Nomad Rhymes, un amestec acustic de chitara, flaut si percutie.

Doi ani mai tarziu a fost lansat cel de-al doilea album, Anger as a Gift, material ce s-a bucurat de contributia unui nou muzician, Sir Blues. Al treilea material, Trend Off (2007), reprezinta opera a unsprezece muzicieni si incheierea unui ciclu in existenta trupei: trei discuri, sute de reprezentatii live in tara si in strainatate, numeroase prezente la festivaluri si un public divers si loial.

Urma s-a intors pe scena in 2009, dupa o pauza de aproape trei ani, intr-o noua componenta: Mani, Sorin, Dominic, Catrinel, Jimmy, Luis, Ati de Chile.

Primul concert al trupei reunite a fost sustinut in Budapesta, Ungaria, pe data de 10 aprilie 2009, in memoria tanarului handbalist roman Marian Cozma. Cea de-a doua reprezentatie, pe 4 iunie 2009, a avut loc in clubul bucurestean Silver Church, unde aproximativ 1000 de persoane au salutat reintoarcerea trupei. O fotogalerie de la eveniment puteti vedea aici.

In paralel cu activitatea concertistica, cei sapte muzicieni inregistreaza pentru cel de-al patrulea album, Lost End Found, care urmeaza sa fie lansat anul acesta.