La doi ani de la prima vizita in Romania, formatia Massive Attack revine in Bucuresti pe data de 27 iunie, informeaza One Event. Evenimentul va avea loc la Zone Arena din cartierul Floreasca, Bd. Barbu Vacarescu, in cadrul turneului Heligoland European Tour 2010.

Recunoscuti ca pionerii initiatori ai stilului trip-hop si ca una dintre cele mai inovatoare si mai influente trupe ale generatiei lor, Massive Attack au lansat, in cei 20 de ani de cariera, cinci albume de studio, doua EP-uri, 16 single-uri, o compilatie si doua coloane sonore, vandute in mai mult de 10 milioane de exemplare in toata lumea.

De-a lungul timpului trupa a avut colaborari cu nume de marca ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Tricky sau Neneh Cherry.

Duo-ul compus din Robert "3D" Del Naja si Grant "Daddy G" Marshall (membri fondatori ai grupului), va prezenta in premiera la Bucuresti noul lor album, Heligoland, aparut pe piata in luna februarie, dupa o pauza de aproape 7 ani de la precedentul material de studio, 100th Window.

Biletele pentru concertul Massive Attack sunt disponibile online la Eventim.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone, Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A – 130 lei, Gazon B – 80 lei, Tribuna (pe scaune) – 160 lei, pana la data de 29 aprilie. Dupa aceasta data preturile vor fi urmatoarele: Gazon A – 145 lei, Gazon B – 95 lei, Tribuna (pe scaune) – 175 lei.

Concertul Massive Attack de pe 27 iunie 2010 este produs de One Event.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.