Acompaniati de violonistul Edvin Marton si avandu-l in frunte pe Evgeni Plushenko, 16 campioni europeni, mondiali si olimpici au oferit duminica, 11 aprilie, o reprezentatie de patinaj artistic si acrobatii pe gheata, in cadrul unui spectacol din deja celebra serie Kings on Ice. Evenimentul a avut loc la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Stephane Lambiel, Aliona Savchenko si Robin Szolkowi, Fleur Maxwell, Tatiana Volosozhar si Stanislav Morozov, Denis Ten, Nathalie Pechalat si Fabian Bourzat, Julia Sebestyen, Fiona Zaldura si Dimitri Sukhanov, Sergei Yakimenco, Alexei Polishuk si Robert Cording au intrat pe rand pe gheata, in cadrul celui de-al treilea spectacol King On Ice organizat in Romania.

“Voi sunteti publicul numarul unu din lume!”, a spus Evgeni Plushenko la incheierea ultimei reprezentatii, impresionat de reactia spectatorilor romani, carora le-a si dat intalnire dupa incheierea show-ului, alaturi de Edvin Marton, in cadrul unei sesiuni de autografe care s-a prelungit pana aproape de miezul noptii.