Dupa spectacolele sustinute la Bucuresti (2005 si 2009), Brasov (2007) si Craiova (2009), Michael Bolton va concerta in Constanta pe 17 iunie, informeaza un comunicat din partea organizatorilor. Concertul lui Michael Bolton face parte dintr-un turneu mondial de promovare a discului One World One Love. La realizarea noului album a contribuit si Lady Gaga, melodia Murder My Heart fiind compusa de Michael impreuna cu aceasta.

Spectacolul din Romania a fost inclus pe lista turneului chiar de catre Michael Bolton, artistul fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare data de publicul din tara noastra: "voi veni de fiecare data cu drag in tara voastra, romanii sunt prietenii mei".

Locul de desfasurare a evenimentului si data punerii in vanzare a biletelor vor fi comunicate in curand de International Creative Artists, organizatorul evenimentului.

Cu aproximativ 53 de milioane de exemplare vandute la activ, doua premii Grammy in palmares si sase trofee "American Music Awards”, Michael Bolton este unul dintre cei mai faimosi artisti internationali. Pe langa piesele proprii, de ani de zile el compune melodii pentru colegi la fel de celebri, precum: Barbra Streisand, Cher, Kenny G., Kenny Rogers si multi altii. De asemenea, este si coautor al unor piese veritabile din repertoriul lui Bob Dylan, Babyface, Diane Warren, avand onoarea de a canta alaturi de Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles si BB King.

Este fondatorul unei institutii de ajutorare care adaposteste, asista si educa femeile si copiii saraci, ori victime ale diferitelor abuzuri. S-a implicat activ in cercetarile privind tratarea cancerului si a donat peste 3,7 milioane de dolari in scopuri caritabile.

Printre piesele care l-au facut celebru se numara How Am I Suppose to Live Without You, A Love So Beautiful, How Can We Be Lovers, When a Man Loves a Woman, Said I Loved You... But I Lied si Can I Touch You There.

Michael Bolton a mai concertat la Bucuresti (2005 si 2009), la Brasov (2007) si la Craiova (2009).

Vezi aici site-ul oficial al artistului si pagina de myspace.