Formatia Iris va concerta duminica, 16 mai, in deschiderea concertului pe care trupa AC/DC il va sustine in Piata Constitutiei din Capitala, informeaza organizatorii.

Cristi Minculescu si colegii sai sunt recunoscuti ca fiind mari fani AC/DC, trupa abordand uneori, in concerte, cele mai apreciate piese ale formatiei conduse de Angus Young. In 2001, Iris a sustinut chiar un turneu Tribute to AC/DC prin tara.

“Ne bucuram nespus ca trupa Iris va avea ocazia sa cante inainte celor de la AC/DC, mai ales ca suntem mari admiratori cu totii. Va asteptam pe toti in seara zilei de 16 mai si promitem un spectacol de zile mari”, a declarat Cristi Minculescu, liderul formatiei.

Iris a fost programata sa cante chiar inainte de AC/DC, urmand ca inca o trupa de deschidere sa fie anuntata in perioada urmatoare.

La cererea repetata a publicului, organizatorii concertului AC/DC au pus in vanzare, saptamana aceasta, inca 1000 de bilete Golden Circle (in fata scenei, in picioare), in exclusivitate prin Eventim.ro. Tichetele sunt disponibile incepand de miercuri, 5 mai.

Concertul celor de la AC/DC va avea loc pe data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18:00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza cel mai nou album al trupei.

Evenimentul este prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.