Trupele byron si Luna Amara vor sustine impreuna doua concerte electrice: unul la Cluj, pe data de 28 mai, in Irish & Music Pub, iar urmatorul la Bucuresti, pe 5 iunie, in Club Fabrica. Fiecare trupa va interpreta o piesa din repertoriul celeilalte, marcand aparitia conceptului muzical Mixed Emotions.

Biletele se pot procura la intrarea in cele doua cluburi. Ambele concerte vor incepe la ora 22:00.

Despre byron

Gandita initial ca un proiect solo, trupa Byron s-a conturat la sfarsitul anului 2006. Denumirea a fost pusa dupa vocalistul si fondatorul acestei formatii, Dan Byron, al carui trecut se leaga de proiecte ca Agathodaimon, RA, Kumm sau Urma.

Primul concert a avut loc pe 1 decembrie 2006, in Laptaria lui Enache. Pe 17 august 2007 a cantat pe scena mare a festivalului Stufstock. Data de 12 octombrie 2007 a marcat lansarea primului album, intitulat Forbidden Drama, in club Fabrica.

In februarie 2008 a inceput sa se contureze un nou proiect - primul concert unplugged din Romania, in adevaratul sens al cuvantului, acesta avand loc pe data de 3 aprilie la Bastionul Macelarilor, in Targu Mures. Ca invitati speciali au fost adusi domnul Alexandru Andries si Paula Seling. Inregistrarile din timpul acestui concert au fost lansate, la sfarsitul anului trecut, pe un DVD.

Trupa Byron este alcatuita din: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), Six Fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bas), Costin Oprea (chitara electrica), Cristi Matesan (tobe).

Discografie: Forbidden Drama si A Kind of Alchemy (albume) si Acoustic Drama (DVD unplugged).

Vezi aici site-ul oficial al trupei, pagina de myspace si pagina de facebook.

Prin acest nou concept, intitulat Mixed Emotions, trupa byron nu se afla la prima idee inedita. Anul trecut, cu o saptamana inaintea de lansarea celui de-al doilea album, Dan Byron si colegii sai au sustinut doua miniconcerte in statiile de metrou Universitate si Romana, pentru a-si promova albumul.

Despre Luna Amara

Luna Amara este o trupa de rock alternativ din Cluj-Napoca si a luat fiinta in 1999, sub numele initial de Tanagra Noise.

In prezent, formatia este compusa din Mihnea Blidariu (trompeta, voce, chitara), Nick Fagadar (voce, chitara), Razvan Ristea (tobe), Sorin Moraru (chitara bas), Mihnea-Andrei Ferezan (chitara).

In cei peste 10 ani de existenta, Luna Amara a lansat albumele Asfalt, Loc Lipsa si Don't Let Your Dreams Fall Asleep.

Detalii despre lansarea noului album si despre turneul de promovare gasiti pe site-ul trupei, pe pagina de blog si pe pagina de myspace.