Formatia Reamonn, cunoscuta mai ales datorita piesei Supergirl (creata pentru o romanca), va canta pentru a treia oara in Romania, dupa ce a mai concertat in Bucuresti, la B'estival 2007, si la Sibiu - in seara de revelion 2007-2008. Pe 18 iunie, trupa va deschide concertul pe care Aerosmith il va sustine la Romexpo, informeaza organizatorii. Accesul la concert este pemis incepand cu ora 18.00.

Trupa Reamonn vine din Germania si a luat nastere in 1998. Numele trupei il preia pe cel al solistului, irlandezul Reamonn Garvey, care s-a casatorit in 2002 cu o romanca din Cluj. Stilul muzical al grupului combina elemente de rock alternativ si folk. Componenta trupei este completata de Uwe Bossert (chitara), Mike "Gomezz" Gommeringer (percutie), Philipp "Phil" Rauenbusch (chitara bass), Sebastian "Sebi" Padotzke (clape, saxofon).

Albumul lor de debut, intitulat Tuesday (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp dupa lansare, iar piesa Supergirl a ajuns in top zece in intreaga Europa. A urmat Dream No. 7 in 2001, iar in 2003 Reamonn da din nou lovitura cu Beautiful Sky, un album cu vanzari spectaculoase pe plan international, care a tinut primul loc in topurile din tara lor natala aproape un an. La discografia lor se adauga albumul Raise Your Hands (2004) si Wish (2006).

Cel mai recent album Reamonn poarta numele trupei si a fost lansat in 2008. In acelasi an, Reamonn a sustinut un concert in deschiderea discursului lui Barack Obama din fata “Coloanei Victoriei” din Berlin (Die Siegessäule), in fata unei audiente de peste 200.000 de persoane. Ulterior, cei de la Reamonn l-au numit pe senatorul Obama membru de onoare al trupei si i-au oferit inelul de membru.

Supergirl, cea mai cunoscuta piesa a trupei, a fost compusa de solistul Reamonn Garvey pentru sotia sa, Josephine, in urma unui conflict. "Ea nu a vrut sa ia taxiul sa vina acasa si a zis ca va merge pe jos. Romancele sunt incapatanate, se pare", avea sa marturiseasca irlandezul.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.

Biletele la concertul Aerosmith, cu Reamonn in deschidere, pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.