Anuntat initial pe stadionul Iolanda Balas Soter, concertul pe care Bob Dylan il va sustine pe data de 2 iunie la Bucuresti va avea loc in cadrul noului complex Zone Arena, informeaza organizatorii. Evenimentul isi va schimba locul de desfasurare din motive logistice, noul loc permitand accesul unui numar mai mare de spectatori in tribuna.

“Bob Dylan este un nume legendar al muzicii internationale si ne bucura faptul ca in sfarsit concerteaza si in Romania, mai ales ca piesele sale au cucerit mai multe generatii de public, din anii ’60 pana in prezent. Acest lucru s-a observat si in vanzarile de bilete, cele VIP fiind aproape sold-out.

Dincolo de beneficiile de ordin logistic oferite de noua locatie, Zone Arena permite si acomodarea mai multor spectatori pe scaune, acesta fiind factorul hotarator in schimbarea locatiei concertului”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Situata in cartierul Floreasca, pe strada Barbu Vacarescu (nr. 313-321), Zone Arena se intinde pe o suprafata de trei hectare si beneficiaza de una dintre cele mai mari scene din Romania, precum si de o structura modulara ce permite schimbarea configuratiei tribunei in functie de numarul de spectatori. Zone Arena poate gazdui 25.000 de spectatori.

Prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, concertul Bob Dylan din cadrul Emagic Classics va avea loc pe data de 2 iunie, la Zone Arena din Bucuresti, programul evenimentului incluzand si concerte sustinute de nume autohtone precum Nicu Alifantis & Zan si Bucium.

Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei.