Turneul european al formatiei Mastodon, care includea si concertul din Romania, a fost anulat din cauza problemelor de sanatate ale chitaristului Bill Kelleher, informeaza D&D Entertainment.

Declaratia oficiala din partea trupei: "Mastodon informeaza cu regret toti fanii ca turneul european din aceasta vara care urma sa debuteze pe data de 5 iunie, in Germania, si sa se incheie pe data de 3 iulie, in Finlanda, a fost anulat. Chitaristul Bill Kelleher a fost diagnosticat cu pancreatita si a fost sfatuit de catre medici sa continue tratamentul. Echipa medicala a artistului este optimista si se asteapta la o recuperare completa in urmatoarele saptamani, astfel incat trupa sa poata participa la turneul BlackDiamondSkye alaturi de Alice In Chains si Deftones, programat sa inceapa pe data de 16 septembrie, la Chicago”.

Mastodon ar fi trebuit sa urce pe scena pe 27 iunie, in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.

Festivalul se desfasoara in perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo. Printre formatiile care vor participa se numara Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.