Din cauza unor modificari recent aparute in programul concertelor sale din Europa Centrala si de Est, Youssou N’Dour nu va mai putea ajunge vara aceasta in Romania, informeaza Emagic. Concertul de la Bucuresti va fi reprogramat pentru luna noiembrie a acestui an, la o data ce va fi comunicata ulterior. Biletele achizitionate pentru data de 30 iulie isi vor pastra valabilitatea si pentru noul spectacol.

Youssou N'DourFoto: youssou.com

Youssou N’Dour a fost nevoit sa-si anuleze concertele confirmate vara aceasta in Romania, Croatia si Serbia, dupa ce programul turneului a fost afectat de neconcretizarea tuturor spectacolelor aflate in negocieri pentru jumatatea estica a Europei.

In prezent, organizatorii evenimentelor afectate se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea acestora in luna noiembrie a acestui an. Biletele achizitionate pentru spectacolul de la Bucuresti, anuntat initial pentru data de 30 iulie, vor ramane valabile pentru noua data.

De asemenea, cei care si-au cumparat bilet si nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la data reprogramarii isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul, incepand de luni, 14 iunie. Rambursarea se va putea face doar pentru biletele intacte si valide, intr-un interval de 10 saptamani de la aceasta data, mai informeaza Emagic.