Anuntat initial la Romexpo, concertul pe care trupa Aerosmith il va sustine pe data de 18 iunie la Bucuresti va avea loc in cadrul noului complex Zone Arena. Accesul va fi permis incepand cu ora 18:00, in deschidere urmand sa cante Reamonn. Organizatorii precizeaza ca orarul mijloacelor de transport RATB din zona va fi prelungit pana la ora 24:00.

harta Zone ArenaFoto: Events

Lucrarile de amenajare la Zone Arena vor incepe luni, cu patru zile inainte de data concertului, anunta un comunicat din partea organizatorilor. Echipamentul tehnic al trupei va sosi la Bucuresti cu avionul.

Peste 1000 de oameni vor participa la amenajarea scenei de peste 500 metri patrati, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului.

Puterea electrica folosita pentru sunet si lumini la show-ul Aerosmith este dubla fata de cea folosita pentru show-ul Rolling Stones din 2007.

Sorina Burlacu, Director General Events: "Un avantaj al relocarii la Zone Arena este faptul ca este un spatiu mai lat, care permite mai multor spectatori (inclusiv celor care au cumparat bilete mai ieftine, in spate) sa fie mult mai aproape de scena si sa vada mai bine. Iarasi, din punct de vedere vizibilitate, un beneficiu evident este ca suprafata “gazonului” Zone Arena are o inclinatie de 1,5 grade, ceea ce inseamna ca spectatorii din spate sunt, din nou, avantajati - ei au o perspectiva egala cu cea din fata scenei, difera doar distanta.

La imbunatarea vizibilitatii vor contribui, de asemenea, ecranele puse la dispozitie (pe fundalul scenei, pe laterale, pe turnul de control). Vom amenaja o cale de acces suplimentara fata de intrarile de care dispune in prezent Zona Arena, pentru a putea primi cum se cuvine zecile de mii de fani care vor fi prezenti la concert.”

Intrarea in incinta complexului se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin trei puncte de acces separate (una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B si Gazon A, una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si una pentru spectatorii cu locuri la Tribuna Oficiala si Golden Ring). Organizatorii recomanda accesul dinspre Str. Gh. Titeica, care va fi mai putin aglomerat. In ziua concertului, peste 400 de oameni de ordine vor asigura securitatea si buna desfasurare a evenimentului.

Spectatorii sunt indemnati sa vina cat mai devreme la concert, pentru a evita aglomeratia. Portile se deschid la ora 18:00.

Variantele pentru a ajunge la Zone Arena cu mijloacele de transport in comun sunt: metrou - Magistrala 2 (Statia Aurel Vlaicu) sau Magistrala 1 (Statia Stefan cel Mare), tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Orarul mijloacelor de transport RATB din zona va fi prelungit pana la ora 24:00. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat spectatorii care vor sosi cu autoturisme sunt indemnati sa parcheze in zone mai indepartate.

Zone Arena se afla pe Bd. Barbu Vacarescu 164, Floreasca.

Biletele la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) mai pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.