Prima editie a festivalului Sonisphere in Romania se va desfasura in perioada 25-27 iunie, la Romexpo. Accesul in fiecare dintre cele trei zile festival se va face incepand cu ora 14:00, numai prin intrarea principala a Romexpo, informeaza organizatorii. Concertele se vor incheia la ora 23.00.

harta Romexpo - SonisphereFoto: Star Management

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Dupa acces, participantii vor primi bratari in functie de tipul de bilet achizitionat. Bratarile nu pot fi instrainate, rupte si nu sunt transmisibile.

Avand in vedere faptul ca la concert sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, organizatorii recomanda utilizarea transportului in comun, in special a metroului. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat cei care vor sosi totusi cu autoturisme sunt rugati sa parcheze in zone mai indepartate.

Reguli acces

Spectatorii sunt rugati sa NU vina la concert cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, spectatorii sunt rugati sa foloseasca pelerine de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Publicul este rugat sa nu vina la concert cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu exista un spatiu de depozitare securizat.

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei. Umbrela Verde, programul de protectie a mediului initiat de Tuborg va fi activ pe parcursul celor 3 zile de festival, atat prin incurajarea colectarii selective a deseurilor, cat si prin recompensarea participantilor care vor colecta paharele de plastic din care va fi consumata berea.

Accesul copiilor

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor sunt 7 ani este strict interzisa.

Spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Pe toata durata festivalului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Informatii bilete

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in locatie a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519,40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Pentru cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival, exista solutia biletelor de o zi:

  • biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127,20 ron (Normal Circle)
  • pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 (Normal Circle)
  • biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 (Golden Circle) respectiv 196,10 (Normal Circle)

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Despre festival mai puteti citi aici.