La exact un an de la precedenta sa vizita in Romania, cantaretul de origine greaca Demis Roussos revine in Romania pentru un spectacol ce va avea loc pe 4 decembrie, la Sala Palatului, informeaza organizatorii.

Demis RoussosFoto: Hotnews

Demis Roussos a mai fost prezent in Capitala cu ocazia programului de Revelion organizat de postul national de televiziune in 2000, in cadrul turneului 40 Years Of Music din 2008, precum si in 2009, la Sala Palatului (o fotogalerie si o cronica despre concertul de anul gasiti aici).

Concertul de anul acesta va avea loc in aceeasi zi ca cel de anul trecut si face parte din turneul mondial aniversar 2010-2011. Artistul celebreaza 40 de ani de cariera.

In cadrul spectacolului vor fi incluse si piese noi, ce combina influentele rock si blues cu soul si disco, precum si cantece dedicate sarbatorilor de iarna: White Christmas, Silent Night si First Noel.

Nu vor lipsi nici melodiile care l-au facut cunoscut: Forever And Ever, Dinata Dinata, Goodbye My Love Goodbye!, My Friend The Wind, From Souvenirs To Souvenirs.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 24 iunie, la preturile:

  • VIP -  300 RON
  • Categoria 1 - 250 RON
  • Categoria 2 - 200 RON
  • Categoria 3 - 150 RON
  • Categoria 4 - 100 RON
  • Categoria 5 - 50 RON

Tichetele pot fi cumparate de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica si on-line pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.ticketpoint.ro. Evenimentul este produs de Project Events.