Cu peste 100 de milioane de albume vandute in intreaga lume, dintre care 76 de milioane numai in America, formatia Guns N' Roses va concerta in Romania pe 21 septembrie, la Romexpo, in cadrul Chinese Democracy World Tour, informeaza D&D Entertainment.

Guns N' RosesFoto: George Chin

Cel mai bine vandut disc al grupului este Appettite For Destruction, cu peste 38 de milioane de exemplare cumparate la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Vor exista trei categorii de bilete:

  • VIP - tribuna, cu preturi intre 266,3 lei si 298,2 lei, in functie de pozitionare
  • Golden Circle - in fata scenei, la pretul de 191,7 lei
  • Normal Circle - la pretul de 127,8 lei

Tichetele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Despre Guns N' Roses

Guns N' Roses a fost infiintat in 1985, "punctul de atractie" devenind solistul vocal Axl Rose, pe numele sau adevarat - William Bruce Rose.

Primul album a fost si marele succes al grupului. Intitulat Appettite For Destruction, discul s-a clasat la scurt timp dupa lansare, in 1987, pe locul intai in topul Billboard, dar a ocupat pozitii fruntase si in multe topuri europene devenind cel mai popular album rock al acelor ani.

Celebritatea la nivel mondial este consolidata printr-o serie de turnee si aparitii la festivaluri importante avand ca punct de referinta Monsters Of Rock, la Castle Donington, in 1988, unde au cantat in fata a 100.000 de spectatori.

Aparitia in 1991 a dublului album Use Your Illusion I + II a facut ca grupul sa fie si mai cunoscut, datorita unor piese ca Don't Cry, November Rain sau Knockin' On Heaven's Door (cover Bob Dylan). Cele doua albume au devenit rapid un alt succes pentru grup, fiind premiate de 7 ori cu discuri de platina.

Dupa 1993, trupa se desfiinteaza si, cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio intitulat Chinese Democracy.

Vezi aici site-ul trupei si site-ul trupei.