Doua nume noi au fost confirmate pentru festivalul Peninsula 2010, care se va desfasura la Targu Mures, intre 26 si 29 august. Noise of Human Art va aduce piesa Tu Cafe la Terasa Kiss, in ultima zi a festivalului, iar Tunderground va incheia seria concertelor live de la Peninsula, cu un recital in Party Tent, informeaza organizatorii.

N.O.H.A.Foto: myspace.com/planetnoha

Trupa construita pe ritmuri de flamenco, breakbeat si drum and bass, N.O.H.A. va sustine concertul de incheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula, locul unde se vor tine spectacolele underground din cadrul festivalului.

Noise of Human Art (N.O.H.A.) este compusa dintr-un clapar din Koln, un saxofonist din Praga, un MC din New York si o solista din Spania.

Artistii nu se vor afla pentru prima oara in Romania, clipul pentru cea mai cunoscuta piesa a lor, Tu Cafe, fiind filmat langa Timisoara.

Noul album, Respect the Menu, al carui turneu de prezentare include concertul de la Peninsula, va fi prezentat live pe 29 august, la Terasa Kiss.

Vezi aici site-ul trupei N.O.H.A. si pagina de myspace.

Cea mai iubita trupa de petrecere din Transilvania, Tunderground, va incheia seria concertelor live de la Peninsula, cu un recital in Party Tent, care va incepe duminica, dupa miezul noptii.

Stilul baietilor este o combinatie de liquid jazz, cu elemente de larga inspiratie, fie ca este vorba de folclor, riff-uri rock si beat-uri de house.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.

Festivalul Peninsula, care se va desfasura intre 26 si 29 august, la Tirgu Mures, va reuni la aceasta editie peste 70 de artisti care vor concerta la cele patru scene, printre ei numarandu-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.

In ciuda majorarii cu cinci procente a TVA-ului incepand cu data de 1 iulie, pretul biletelor a ramas neschimbat. Un abonament valabil pe toata perioada evenimentului costa 199 de lei, iar un bilet de o zi, 80 de lei. Tichetele pot fi achizitionate in reteaua Eventim si pe site-ul www.eventim.ro. La fata locului un abonament costa 240 de lei, iar biletul de o zi, 100 de lei.

Mai multe gasiti pe site-ul www.peninsula.ro.