Ciuc Summer Fest isi deschide portile vineri, 16 iulie, la Zone Arena. Timp de trei zile, publicul roman va asista la 15 concerte, cele mai asteptate show-uri apartinand celor de la Faithless, Pink Martini si Gary Moore.

Zone ArenaFoto: Emagic

Ciuc Summer Fest 2010 va insemna 3 zile de muzica live, peste 70 de muzicieni, 2 scene, 2 zile de petreceri Silent Disco, 15 show-uri si peste 20 de ore de distractie.

Prima zi (vineri, 16 iulie) va incepe cu spectacolul de pe scena principala al celor de la Sensor ce vor fi insotiti de Mara si Lora (ex-Wassabi). Programul va continua cu show-ul Suie Paparude, urmand ca seara sa se incheie cu un concert marca Faithless.

Pe scena secundara din Arena Jagermeister / Silent Disco vor urca L’orchestre de Roche si Discoballs, urmand ca dupa ultimul concert al serii, aici sa inceapa si petrecerile Silent Disco.

Sambata, 17 iulie, programul va include concertele celor de la Brum Conspiracy si Urma de pe scena principala, respectiv Les Elephants Bizarres si Kumm din Arena Jagermeister / Silent Disco, urmand ca in jurul orei 21:30 sa inceapa spectacolul orchestrei Pink Martini.

Cea de-a treia zi (duminica, 18 iulie) de festival va fi destinata exclusiv rock-ului, pe scena principala urmand a urca, inainte de show-ul Gary Moore, trupele E.M.I.L. si Vita de Vie, in timp ce in Arena Jagermeister publicul va putea sa-i urmareasca pe The Mono Jacks si The MOOoD.

Portile festivalului se vor deschide zilnic in jurul orei 17:00, iar primul concert al serii va incepe in jurul orei 18:00.

Headlinerii vor urca pe scena dupa ora 21:00, urmand ca programul primelor doua zile sa continue cu party-urile Silent Disco, care il vor avea ca invitat special, alaturi de DJ-ii rezidenti DJ OD si DJ Vincent 1000, in ziua de 17 iulie, pe britanicul Talvin Singh.

Pe langa cele peste 15 show-uri din program, publicul va avea la dispozitie si o serie de extra activitati speciale, precum jocuri electronice, numere de pantomima, step si o zona speciala numita BUZZar de unde spectatorii isi pot achizitiona produse si accesorii ''in trend'', vintage sau hand made.

Accesul

In incinta zonei de festival, pentru eficientizarea accesului la bar si restaurante, toate produsele vor fi comercializate pe baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, cei care vor folosi mijloacele de transport in comun putand alege urmatoarele variante: metrou - Magistrala 2 (Statia Aurel Vlaicu) si Magistrala 1 (Statia Stefan cel Mare), tramvaiul 5 sau liniile de RATB 110, 182, 282.

NU va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, libraria Carturesti Verona si de la casa de bilete a complexului Zone Arena, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de Ciuc Summer Fest biletele vor fi disponibile la intrarea in zona de festival, la preturile de 90 lei, 160 lei si 220 lei pana in ora 17:00, urmand ca dupa deschiderea portilor, acestea sa poata fi achizitionate la preturile 110 lei, 180 lei si 240 lei.​