Clientii vizati de Shades sunt preponderent cei din mediul business, care isi doresc o improspatare a felului in care arata, care au nevoie de relaxare dupa orele de munca, ori pur si simplu vor sa arate perfect pentru o ocazie speciala.

beauty lounge ShadesFoto: Hotnews

Shades este primul beauty lounge deschis in capitala, in zona Piata Victoriei. Serviciile acestuia sunt dedicate doamnelor si domnilor care vor sa se infrumuseteze si sa se relaxeze, servicii completate si de o oferta de cadouri deosebite la preturi atractive.

Totodata, de la Shades se pot achizitiona cadouri precum bijuterii, ceaiuri aromatice, vinuri, carti, albume muzicale si alte obiecte, toate acestea oferite intr-un spatiu ambietat sofisticat, perfect adaptat vilei cu parfum interbelic in care se afla sediul nostru.

"Frumusetea trebuie sa o descoperim in nuante"

Shades este o denumire care face referire la ideea de nuante, pentru ca in domeniul frumusetii canoanele, standardele, tiparele sunt mereu sparte. Si este firesc, atata timp cat recunoastem faptul ca fiecare dintre noi este unic si irepetabil, ca ceea ce i se potriveste cuiva nu este o reteta general valabila. „Frumusetea trebuie sa o descoperim in nuante, shades, mai degraba decat in sabloane. Cu aceasta convingere am pornit la drum cand am deschis Shades si am ales numele acestui loc special, unde asteptam sa ne intalnim cu clientii nostri si sa-i ajutam sa-si descopere starea de bine si de frumos a infatisarii, a trupului si de ce nu a sufletului", Adina Mocanasu, proprietar si administrator Shades. Cu alte cuvinte, la Shades descoperi secretul frumusetii tale asa cum si sloganul, „the secret of you”, o sugereaza.

Shades of Beauty, Shades of Body, Shades of Senses

Shades este mai mult decat un salon de infrumusetare, este un beauty lounge in care doamnele si domnii se vor intalni si se vor relaxa cu ajutorul profesionistilor. La Shades vor putea sa-si descopere sau sa-si accentueze personalitatea lasandu-se in grija echipei noastre de profesionisti, bucurandu-se de serviciile pe care le ofera, grupate tematic in Shades of Beauty, Shades of Body si Shades of Senses.

Astfel, pe langa frumusetea chipului, a parului, a corpului, venim cu ceva in plus: bijuterii unicat, vinuri, produse dietetice si ceaiuri deosebite, carti si albume muzicale. Toate sunt menite sa incante simturile, sufletul si mintea.

Surprinde notele trecutului intr-o abordare contemporana

Multi dintre noi suntem nostalgici in privinta vechiului Bucuresti pe vremea cand era considerat Micul Paris. Ne-am dorit ca prin acest salon sa readucem stralucirea de odinioara a cladirii vechi in care activam, dar sa si oferim un reper de stil si eleganta clientilor nostri.

Astfel, in amenajarea beauty lounge-ului am imbinat vechiul si noul intr-un stil eclectic de ambientare, care surprinde notele trecutului intr-o abordare contemporana, caracterizata de confort, calitate si eleganta. Multe dintre elementele decorative sunt unicat, realizate special pentru acest salon. Este o alta provocare asumata pentru a descoperi noi nuante (shades), de data asta ale unei cladiri vechi Shades – beauty lounge este asadar un nou concept in domeniul frumusetii prin mesajul sau, serviciile exceptionale, produsele pe care le puteti gasi intr-o locatie surprinzatoare.​