Programat initial la Sala Palatului, concertul pe care formatia The Wailers il va sustine la Bucuresti, pe 10 septembrie 2010, va avea loc la Arenele Romane, informeaza organizatorii. In deschidere va canta trupa El Negro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Organizatorii au anuntat un nou pret al biletelor - 90 de lei pentru fiecare tichet. Biletele pot fi achizitionate online de pe site-urile www.ticketpoint.ro si www.biletoo.ro, www.bilete.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Programul evenimentului ramane neschimbat, accesul la concert fiind permis de la ora 20.

Concertul de la Bucuresti este organizat de King Size Production si Bring the Noise.

Despre The Wailers

The Wailers a fost fondata in 1969, chiar de catre Bob Marley, impreuna cu Bunny Wailer, Peter Tosh si Barrett Bothers, Aston "Familyman" si Carly. Din pionieri ai genului reggae, muzicienii au reusit sa transforme acest nou stil muzical intr-un adevarat fenomen global, devenind astfel adevarate simboluri Jamaicane pe tot globul.

Dupa 1971, numele oficial a devenit: Bob Marley si The Wailers. Dupa disparitia lui Bob Marley in 1981, legenda a fost continuata de basistul Aston "Familyman" Barrett, cel care a adus tinere talente in formatie si a cantat alaturi de artisti internationali precum Santana sau Sting.

In cei 40 de ani de activitate, The Wailers au vandut peste 250 de milioane de albume in intreaga lume.

Trupa a primit singurul disc de diamant acordat vreodata unui album reggae, pentru The Legend. Aceasta compilatie detine si recordul celul mai bine vandut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.