Programat pentru data de 2 octombrie, la Zone Arena, concertul Ozzy Osbourne din Bucuresti va fi deschis de formatiile Luna Amara si Coma, informeaza CityFM. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 19:00, iar cele doua formatii romanesti vor canta cate 30 de minute. Ozzy Osboune va intra pe scena la ora 20:30.

Ozzy Osbourne vine in RomaniaFoto: CITY FM

"In Romania, singurul gen muzical care a umplut vreodata stadioane, de la Rammstein la Scorpions, de la Metallica la Aerosmith si de la Muse la Placebo, a fost rock-ul. [...] Ne vedem pe 2 octombrie, in fata scenei! We don't ask much, we just want you!...", spune Mihnea Blidariu, membru al trupei Luna Amara.

"Daca nu am putut canta decat din public la The Big Four, acum avem onoarea sa cantam pe aceeasi scena cu The Big One", spune Hefe din partea trupei Coma.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfasura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 164, Floreasca), incepand cu ora 19.00.

Biletele se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas, precum si online pe www.eventim.ro. Pretul biletelor variaza intre 150 si 500 de lei.