Mircea Badea va urca pe scena Hard Rock Cafe sambata, 9 octombrie, de la ora 22:30, informeaza organizatorii. Realizatorul emisiunii "In gura presei" va canta alaturi de Raluca Leahu, colega sa de la radio, cei doi urmand sa interpreteze atat piese compuse de cunoscuta DJ-ita, cat si cover-uri celebre.

Mircea BadeaFoto: Captura 220.ro

Fosta prezentatoare la MTV Romania, DJ la Radio ProFM, actualmente DJ la RadioZU si asistent de emisie pentru Mircea Badea, Raluca Leahu doreste sa aduca o muzica noua pe scenele romanesti, alaturi de trupa Magnolia:

"Este vorba despre un produs muzical nou, care abordeaza genul electro-disco-pop. Raluca este vocea Magnolia si canta de 11 ani in diverse trupe bucurestene precum Nitro sau Zebre. Toata aceasta experienta s-a concretizat intr-un produs fresh, dinamic si modern, care credem ca va influenta si va orienta piata muzicala romaneasca spre o directie noua”, spun membrii trupei.

Concertul din Hard Rock Cafe va marca debutul in muzica al celebrului realizator TV Mircea Badea.

"Ideea unei colaborari a venit firesc, din pasiunea pentru muzica a lui Mircea, hahaha", scriu cei de la Magnolia pe site-ul oficial. "Mircea venea cu propuneri de piese pe care Raluca le difuza inainte de inceperea emisiunii lui. Ele reprezentau o alternativa la muzica de radio pe care Mircea o cataloga drept "zdringhi, zdringhi" pozitionandu-se fata de acest gen de muzica de la bun inceput.

Impreuna au gasit o cale de mijloc, propunandu-le ascultatorilor si altfel de muzica. Intre timp, la emisiunea lui de la TV “In gura presei”, Mircea Badea si-a demonstrat – si nu o data – calitatile de vocalist.

Intr-o zi el a venit cu intrebarea: “Cand cantam?”, iar Raluca a venit cu raspunsul: sambata, pe 9 octombrie, in Hard Rock Cafe!"

Pretul unui bilet la concert este de 25 RON.​

Vezi aici site-ul trupei Magnolia.