Starul francez David Guetta va canta pe 15 octombrie la Romexpo, avandu-i in deschidere pe DJ Almud si pe Muzzaik. Concertul este programat la ora 21:00, in Pavilionul Central, iar accesul este permis de la 20:00, informeaza organizatorii. Participantii la David Guetta vor avea acces gratuit la afterparty-ul organizat in Kristal Glam Club.

David GuettaFoto: myspace.com/davidguetta

Almud este cunoscut iubitorilor muzicii electronice din Romania drept unul din producatorii emisiunii Kiss FM Club Mix. Bucuresteanul mixeaza "mai serios" de 7 ani si, alaturi de Konstantin (DJ-ul care va mixa dupa show-ul lui David Guetta), a animat mai multe petreceri prin tara.

Muzzaik provin din Ungaria si participa in aceasta perioada la turneul din Europa de Est a lui David Guetta. Trupa va mai concerta si in tari ca Olanda, Germania, Rusia, dar si peste Ocean.

Biletele pentru David Guetta pot fi achizitionate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si pe www.eventim.ro. Biletele mai pot fi cumparate in ziua concertului de la Romexpo, la pretul de 135 de lei. Biletul achizitionat asigura accesul in incinta Romexpo o singura data.

Organizatorii au scos la vanzare si bilete VIP, in numar limitat. Un bilet Gold VIP costa 300 de lei, iar un bilet Silver VIP - 160 de lei.

Posesorii tichetelor Gold VIP vor fi primiti cu un Welcome Drink, vor avea fructe si snacks-uri gratuite, o intrare separata, toalete separate, garderoba asigurata in mod gratuit de catre organizatori precum si canapele comode in zona delimitata special langa scena, unde vizibilitatea este foarte buna.

Posesorii de bilete Silver VIP vor avea si ei o intrare separata, toalete separate, canapele comode, acces la un bar cu specialitati, garderoba gratuita si vizibilitate sporita.

Accesul in incinta Romexpo se face incepand cu ora 20, pe poarta B, iar spectacolul va avea loc in Pavilionul Central. La eveniment vor avea acces numai persoanele care au implinit 16 ani.

Evenimentul este organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula.

Concertul David Guetta beneficiaza si de un afterparty oficial, ce se tine in Kristal Glam Club. Berlinezii de la M.A.N.D.Y vor anima afterparty-ul oficial din localul aflat pe Soseaua Pipera, nr. 48.

Participantii la David Guetta intra gratuit la afterparty, pe baza unor bratari distribuite de colaboratorii Kristal Glam Club, la iesirea de la concertul David Guetta de la Romexpo. Cei care nu au bratari vor plati 20 de lei (daca intra in club pana la miezul noptii) si 40 de lei dupa.

Patrick Bodmer and Philipp Jung, aka M.A.N.D.Y., sunt cunoscuti ca DJ, dar atunci cand au timp lucreaza si la numeroase remix-uri.

Colaborarea cu Booka Shade pentru Body Language le-a adus consacrarea: piesa a devenit un adevarat imn, a fost votata piesa sezonului in Ibiza si piesa anului in DJ Mag. A urmat Body Language Vol. 1 mix CD, premiat cu Mix CD of the Year in DJ Mag si At The Controls, ales CD of the Year la Resident Advisor UK.